Thursday, May 31, 2012

Mahu Terbang. Ingin Terbang Seperti Helang.

Alahai Kakak .. Kakak ajak saya terbang tinggi-tinggi bulan 10 ni?

Sudah tertulis dalam Sejarah. Fakta yang tak boleh dinafikan lagi dah. Dikalangan kawan rapat, kalau  nak ke mana-mana nama saya mesti ada .. dan saya insan yang lemah .. tak ada hati kering untuk kata "Tidak" . Ini Fakta Ye Bukan Auta. Tapi hakikatnya travel dengan saya memang senang. Budget saya siapkan. Hotel saya book kan. Duit saya tukarkan. Google sana sini saya uruskan. Transport saya book kan. Tiket kapalterbang pun saya jugak. Yang lain-lain cuma uruskan diri  sendiri dan bersedia untuk terbang sahaja. Well. Well. Well ... I'm the person that you can rely on. OK Stop Ella. Jangan lebih-lebih masuk bakul angkat sendiri. Hehehe.

OK .. back to ajakan Kakak tu tadi .. saya jawab InsyaAllah. Nanti saya check Schedule dan jenguk-jenguk Bank Balance dulu. Ada ke budget? Boleh ke cuti?

*Baru balik dari Money Changer lagi*


13 comments:

pinky said...

bestnya KC....trip mana pulak kali ni???

el said...

nak kemana plak kc kali ni...
seronok tgk org fly2 ni...

kakcik said...

Selamat berterbangan Ella. :)

Pok Amai-Amai said...

Gi mane KC? Saspen nak tau nie! Hehehehehehe!

laskar pelangi said...

wahhh KC..bestnya nak melancong lagi..

Kancilbiru said...

wah wah...nak kemana lagi tu..hihi..

p/s: sejak tgk KC pegi aerobik, semangat KB. sekarang ni dah 2 hari join kelas aerobik..best!!!

..::SangRatoo::.. said...

kak chik nak pi mana?nanti jgn lupa share info ok :)

Farah Shamsudin said...

besnye kc.. farah lum pernah bercuti dgn kawan2. sumenya dgn en kanda je kak.

munna said...

wah bestnya.... kemana pula kali ni?

h4ni3 said...

nak terbang gi mana KC?
nak ikut??!!

hehe

JunAina said...

Agaknya org kat money changer tu dah kenal sgt dgn rupa KCE...boleh bagi gud prize...:)

alinac lover said...

waaa nak kemana lg tuu

ummiakid-lily said...

amboi KC..nak terbang lagik ehhh...kema destinasi pulak...btw jangan lupa belikan fridge magnet if terbang ke sana sini sinun lagi ye...