Mahu Terbang. Ingin Terbang Seperti Helang.

Thursday, May 31, 2012

Alahai Kakak .. Kakak ajak saya terbang tinggi-tinggi bulan 10 ni?

Sudah tertulis dalam Sejarah. Fakta yang tak boleh dinafikan lagi dah. Dikalangan kawan rapat, kalau  nak ke mana-mana nama saya mesti ada .. dan saya insan yang lemah .. tak ada hati kering untuk kata "Tidak" . Ini Fakta Ye Bukan Auta. Tapi hakikatnya travel dengan saya memang senang. Budget saya siapkan. Hotel saya book kan. Duit saya tukarkan. Google sana sini saya uruskan. Transport saya book kan. Tiket kapalterbang pun saya jugak. Yang lain-lain cuma uruskan diri  sendiri dan bersedia untuk terbang sahaja. Well. Well. Well ... I'm the person that you can rely on. OK Stop Ella. Jangan lebih-lebih masuk bakul angkat sendiri. Hehehe.

OK .. back to ajakan Kakak tu tadi .. saya jawab InsyaAllah. Nanti saya check Schedule dan jenguk-jenguk Bank Balance dulu. Ada ke budget? Boleh ke cuti?

*Baru balik dari Money Changer lagi*


You Might Also Like

13 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here