Monday, July 30, 2012

Geram

Geram sebab line tenet arini meragam. Geram sebab kena updet guna handphone. Sib baik Samsung SIII ni 'user friendly' ...

*Tak da internet bagai masak tanpa garam buat blogger suka tulis-tulis macam kita, kann*

12 comments:

kasihibu said...

hehehe....sama kita guna enpon je hari ni

~~zana@pb~~ said...

haha.....nape KC? Sabar ye.....mmg tak best update guna hp, tak puas.

Irfa said...

wow samsung S3..
impian saya jugak tu.tapi kan kakchik kepuasan menaip di komputer tak sama dgn hp @ tab//tak puas :)

cheqna said...

betul tu =)

Daddy Ziyyad said...

cuba try test tepek gambar sekali guna SIII tu..;P

Rai said...

hehehe..saya kat rumah baru boleh layan tenet..kat opis ni layan blog je.. tu pun ada yang tak boleh nak bukak jugak..

pinky said...

hehehe...sabar KC

Tina Othman said...

hihi nyaris boleh update guna phone kc

Azian Elias said...

yg penting we still in touch kannn.

CT said...

bawak bersabor ya...kalu dh geram sgt...boleh akk sedia tea O ais...hi3

Ardini Humaira said...

dni punya bokbeng slow since 3hari lepas. sobss.. ujung bulan kut

Kak yon said...

betul2x..takde benda lain takpe..line internet mesti nak ada..