Monday, September 10, 2012

Chek Up Aiman

Selesai dah rawatan susulan ke dua utk Aiman.  Alhamdulillah .. Doktor cakap Aiman ok .. tapi bulan 12 nanti Aiman kena repeat 'Cerebal Angiogram' lagi.  Dalam waktu yang sama, Doktor tak bagi Aiman lasak sangat *buat sementara waktu ni*.


Dah settle urusan di Hospital kita ke Killiney untuk sarapan.  Amboiiii  Aiman pantang nampak Nasi Lemak dan Ayam Goreng Berempah.  Tapi sayang, rasanya biasa-biasa je.  Sedap lagi yang Mama buat - kata Aiman.

Pasni nak settle urusan Mama Aiman pulak.  Hurmmm ... *mem besaq tekak merah* Auwwww  ... seksi suara i harini u. Hihihi.


16 comments:

kakcik said...

Lega dengarkan AIman dah pulih.

Mam Aiman sakit tekak ya? Cepat dapatkan rawatan. semoga cepat pulih. :)

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyer nasi lemak!

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah..

Alin Marlini said...

Kak Chik..naper Aiman? Smg cpt sembuh

Nasi lemak yang ibu buat mestilah sedappp

Kesuma Angsana said...

take care ye kakcik ella, lega bila dgr aiman ok!

-Sara- said...

nmpk mcm menarik nasik lemak tu..huhu

take care aiman

Mooniqueen said...

Semoga Aiman cepat sembuh seperti sediakala...

Mak Lagenda said...

eh..eh..selera aiman mcm selera si angah. Tak bley nmpk nasik lemak dan ayam berempah. Musti nk mkn..pastu sibuk kata masakan ibu dia lg sedap.


Ahaha..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga aiman cpt pulih seperti sedia kala..amin

moga KC gak cpt baik sakit tekak tu ye.

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah....moga aiman makin sembuh...

♥MAMASYAZA♥ said...

saya suka jugak nasi lemak, letak sambal byk2 lagikk best, tapi memandangkan bdan saya dah makin bulat, saya terpaksa lupakan kesedapan nasi lemak

sitisaliza.com said...

suka nasi lemak tapi tanpa kacang...

semoga aiman cepat sembuh..

ummiakid-lily said...

Alhamdulillah, muga Aiman terus dilindungi Allah SWT selalu...

Peri PiA said...

syukur alhamdulillah

get well soon kc

Alinaclover Premium Beautiful said...

kc kena masak nasi lemak la pasni kasi yong rasa pulak yee

hOtMaMa said...

Syukur la Aiman tak de apa2.. semoga Aiman pulih sepenuhnya.. ameen..