Saturday, September 8, 2012

Pagi Omputeh


Sekali sekala lupakan Biskut Jacob's Cream Crakers dan beralih pada McD pula ... hurmmmmm .. kenyang sampai ke petang hendaknya ... Musim-musim raya ni Open House berderet, kan ... *tummy hepi* hihi.

11 comments:

Chekgu Azrine said...

tula..dpt jmputan byk..tp mak buyung xlrt nk brjln..n mkn pun.xblh msuk byk...huhu

happy weekend kak cik!!

♥MAMASYAZA♥ said...

saya dah makin bulattt kak, terpaksa kurangkan makan, tapi mcD mmg feveret saya dari dulu. hari2 mkn pun takpe...hehehehe

Nur Hayati @ nur.. said...

kita pun sama kchik..huhu

munna said...

aduhai...bestnya tgk berger McD TU....

Scarlett O'Hara said...

Saya tak suka McD.maklum le tekak Melayu.

azieazah said...

Sekali sekala memang best layan McD ni. Tapi kalu dah selalu, muak juga kan?
Yg pelik, budak-budak hari2 pun sanggup...

Mak Lagenda said...

Woooo..patutpn tajuk pagi omputeh. Makan mekdi ghupanya

pinky said...

hehehe....mampu tgk jer burger tu....mood diet skrg...=)

Rai said...

musim msuim raya ni happy je perut dengan aktiviti makan2 kan kak.. hehehe..

Peri PiA said...

i lop mek d kopi

aniqbukhary said...

Untunglah.. hehe