Wednesday, September 26, 2012

Tahu Goreng & Kerabu Mangga



Tengahari makan Tahu Goreng dengan diaorang semua.

Malam Makan Kerabu Mangga dengan Girlfriends kita

Lepas makan kenyang .. Dah kenyang mula rasa bersalah memanjakan badan. Akakkkk .. banyak tak i makan tadi? Hmmmm ... tak makan nak makan.  Dah makan .. nyesal .... gitew la selalu.  By the way, sepinggan Kerabu Mangga yang dimakan di Kedai Tomyam biasa-biasa aje ini RM5 sahaja ~ very big portion boleh makan 3 orang .. dan paling penting sedap.  Nyumm .. Nyumm .. Nyumm .. nak repeat lah. 

*Kalau udah begitu napsu .. bayangan kurus jangan mimpi la ye. Hehehe*


17 comments:

JaSSNaNi said...

sedapnya kerabu mangga tu... nyum nyum... lagi2 kalau tabur kacang tumbuk.. perghhh

cheqna said...

hahahahaha
cheqna pun camtu..berangan nak kurus tapi always je makan..habis camanoo??
ekekeke

pinky said...

sedapnya kerabu mangga....

MasZuber said...

mkn byk takpe..lepas tu jom exercise...

shameel Iskandar said...

Bestnya kerabu mangga. Last mkn tika bulan ramadhan aritu.

Ratu Hatiku said...

Salam perkenalan...

Ermm...sedapny kak ella...lbh2 lagi tahu goreng ngan smbl kicap perghh...

Aku Ibu Muda said...

suka kerabu mangga! mujur kt cni snang nk dpt...hihihii

Kesuma Angsana said...

sedap, specially tang kerabu mangga tu mentua lalu mmg x nampak ler hehehe

Yatie said...

sedap tu kerabu mangga, lama tak makan...nyum2..

[PCL] said...

yes ..kerabu mangga. suka.

JunAina said...

KC badan tu mananya membesar....slim je...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak cik..kecur airliur tgk kerabu mangga tu,.xmenahan rasanya:D

Kak yon said...

takpe kakchik..makan jangan tak makan.nanti gi erobik..slim balik..

Kak yon said...

takpe kakchik..makan jangan tak makan.nanti gi erobik..slim balik..

Chekgu Azrine said...

sedapnya kerabu mangga..fav saya tu sis..hehe

Scarlett O'Hara said...

Tak kira, asal mangga je akak suka.Melainkan mangga pintu.

Queenie said...

arghh.....salah masuk sini!

laparnyaa....
nak masak megi nak masak megi!