Jalan-jalan, Makan-makan, Beli-beli

Monday, October 08, 2012

Baru pulang dari Jalan-jalan, makan-makan, beli-beli.  Best trip kali ni tapi penatnya tahap melampau yang teramat sangat.  But still .. we had a lot of fun.  Bayangkan .. Misz-Ella  dan kawan lintas jalan sambil lari-lari. Udah lah lari ku bersepah macam Al-Kartun. Kat KL pun Misz-Ella dah lama tak berperangai camni. Hiksss ...  *sib baik tak da Papparazzi ambil gambar*

Mak dan Anak
Kitorang dah penat dan layu masa ni tapi masih senyum, enjoying the situation

Makan-makan

Murtabak Telur Cicah Kicap yang ohsemmm!!

Pisang Keju ni pun best!!

Baru dua hari dah teringin masakan Malaysia
Camna nak duk oversea nih? Hihihi.

Disebabkan terlalu bizi, makan malam kami pukul 10 malam.  Sampai rumah pukul 1 pagi .. tidurnya hanya pada jam 2 pagi.  Sumpah penat dah masa ni tapi stil enjoy our  Makan-makan sambil layan 'live band'.

Walau sudah banyak kali ke sini .. masih tak jemu-jemu lagi.  4H/3M ~ bukanlah bercuti sebenarnya tapi lebih kepada meneman kawan berbelanja.  Orang lain yang nak kahwin .. aku turut terbabit sama. Tapi tak pe .. tu tandanya U Like and Love Me. Kannnn ... Hihihi. 

BTW ... Terima Kasih Tukang Sponsor. Saya dan famili hepi .. hepi .. dan hepi lagi.  











You Might Also Like

16 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here