Monday, October 8, 2012

Jalan-jalan, Makan-makan, Beli-beli

Baru pulang dari Jalan-jalan, makan-makan, beli-beli.  Best trip kali ni tapi penatnya tahap melampau yang teramat sangat.  But still .. we had a lot of fun.  Bayangkan .. Misz-Ella  dan kawan lintas jalan sambil lari-lari. Udah lah lari ku bersepah macam Al-Kartun. Kat KL pun Misz-Ella dah lama tak berperangai camni. Hiksss ...  *sib baik tak da Papparazzi ambil gambar*

Mak dan Anak
Kitorang dah penat dan layu masa ni tapi masih senyum, enjoying the situation

Makan-makan

Murtabak Telur Cicah Kicap yang ohsemmm!!

Pisang Keju ni pun best!!

Baru dua hari dah teringin masakan Malaysia
Camna nak duk oversea nih? Hihihi.

Disebabkan terlalu bizi, makan malam kami pukul 10 malam.  Sampai rumah pukul 1 pagi .. tidurnya hanya pada jam 2 pagi.  Sumpah penat dah masa ni tapi stil enjoy our  Makan-makan sambil layan 'live band'.

Walau sudah banyak kali ke sini .. masih tak jemu-jemu lagi.  4H/3M ~ bukanlah bercuti sebenarnya tapi lebih kepada meneman kawan berbelanja.  Orang lain yang nak kahwin .. aku turut terbabit sama. Tapi tak pe .. tu tandanya U Like and Love Me. Kannnn ... Hihihi. 

BTW ... Terima Kasih Tukang Sponsor. Saya dan famili hepi .. hepi .. dan hepi lagi.  











16 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!

dEdEQ dE wIshEs said...

MAK NAN ANAK ? WOW .. AWEK MUDE .. GMBAR TU KALO XMENTION MAK N ANAK .. COMPIRM KITE INGT PAKWE MAKWE .. SIYES ^_^

SURIA AMANDA said...

best betul dpt kawan mcm tu...

Kesuma Angsana said...

mmg seronok giler lah KC dgn makanan2 yg meriah tu!

nurul said...

k.chik, sedapnya.. makan ktna nie?

missSenget said...

wah..KC jenjalan kt mana ni..?

ole2 utk kite satu.!

Qaseeh Tolia said...

Best nyer..especially bila org sponsor

ainnoraini said...

sapa tak sukakan jalan2,,makan2..mmg seronokkk

Daddy Ziyyad said...

pisang keju? kat mana makan ni ella?

Anonymous said...

untunglah KC ada orang sponsor nak pergi oversea. kalau sya pun nak

-gedek! said...

bila nak sponsor uncle?

Tina Othman said...

ala bestnya kc dpt holiday selalu

Peri PiA said...

murtabak telur,teringin nya

azieazah said...

Seronoknya tukar angin jalan-jalan, makan-makan, beli-beli. Wpun dah selalu tapi tetap rasa hilang tension, kan?

Chekgu Azrine said...

Gi bandung or jakarta lg ke?besrnya!!

Rindu sgt nk mkn pisang cheese tu..huhu

Melati Qistyna's Mummy said...

Bestnye murtabak tu, kecur plak... Ehehehehehe


Lmx singgah,kc sihat ke... :)