Wednesday, November 14, 2012

Hari Golek Hari Molek

Walaupun Misz-ella seorang yang rajin, ada jugak masanya dia diserang virus Malas yang tak terdaya dia menentangnya.  Dan di satu hari yang malas itu ku layan ... maka bergolek la sahaja di atas katil bertemankan Smart Phone dan Novel-novel.  Bangun tidur terus ketuk bilik Aiman.  Aiman .. Siap cepat.  Jom kita keluar. Where Mum? Anywhere .. nanti kita discuss.  At the moment please get ready.

Muka mengantuk tak boleh blah sampai rasa nak tidur je kat meja KFC tu.   So, i started to keluarkan SIII dan ambik foto sendiri before Aiman realise n say ....  Haaaa ... dah mula dah mama.  Seronok sebenarnya bila keluar berdua dengan anak yang dah bujang teruna.  Masa dia kecik dulu, jangan harap la nak gi mana-mana if encik asben takmo ikut.  But since he is big .. i dont mind to go anywhere alone in case if husband dont want to follow as long as Aiman is with me.  Tapi tu la .. kadang-kadang ketelitian Aiman merimaskan.  Ma .. jangan cantik sangat Ma .. Aiman risau orang pandang-pandang.  Alalala .. So sweet my son.  Dah hilang ngantuk .. mari kita mulakan perjalanan balik dan sambung Golek-golek.  Hari golek memang la molek, kan.  

Buat yang sambung cuti like me ..  Selamat Bercuti.  Sapa-sapa yang membaca Blog saya dari tempat kerja .. Selamat Bekerja.  Kerja baik-baik eh. Bosan-bosan or tengah stress kerja tu take a break jap .. Gi kacau opismet ke .. gi check status FB kwn-kwn ke ..  or baca blog Misz-ella ke ...  *hihihi* pastu sambung balik keja.  Dont stress-stress eh.  Stress not good for our body. Sekali kita stress we kill million of our body cell.  Camna nak nampak muda kalo sokmo stress, kan. Dah. Dah. Dah. Got to go lah.  Mahu pegi buat sesuatu. Sekian sahaja Entry Misz-ella di Hari dia malas dan enjoy bergolek-golek.  Mekaseh baca ye.  Bye.

5 comments:

Aku Ibu Muda said...

kc! tak sempat kita nk ber dating....huhuhu...wani da balik lipis :(

Ratu Hatiku said...

Wah KC blog wajah baru purple lagi...suka..suka...

♥MAMASYAZA♥ said...

saya kat ofis kak, bosannnn. ofis sunyi sepi

Mooniqueen said...

Salam maal hijrah KC ;)

Tina Othman said...

wah dah tukar header

okey takmo stress2