Saturday, November 17, 2012

Rehat dalam Hutan.

Sengaja. Saja-saja meng OFF kan diri. Melarikan diri dari kesibukan kota .. memasuki hutan belantara bersama kesayangan semua.  Perghhhhhh .... bosannya Mukadimah Entry kau Ella!!. KahKahKah.

Lepak je. Tak buat apa.

Bertemankan Puteri Kesayangan
Kiut sangat mulut dia. Rasa nak cium-cium je bila dia berkata-kata.
Comellll sangat.
My nieces and nephews always have a special place in my heart.
They are fun, they are cute. 
Sekali sekala main masak-masak dengan diaorang best oooo.

Cantik, bersih dan dingin air sungai di sini.

Dan bila hujan turun membasahi bumi ..

Hanya mampu mengintai dari Tingkap kamar ..

Then kita sambung jalan-jalan bila hujan berhenti

And suddenly our 5 Awangs decided to take the slide

Pastu jadi Tiga Abdul pulak dahh ..

Pastu berduet

Aksi Superman.
Perghhhhhh .. yg kat atas tu tak sabar-sabar nak terjun.

Hahaha .. Macam-macam gaya anak-anak kita ye ..

Yang kecik dan cilik mandi kat sini

We were here



Sapa 'daring' boleh cuba bermalam di Water Villa ni.
Must be quiet and privacy at night.

Aktiviti makan aiskrim secara berjemaah belum pulang 
Atuk belanja. Yeayy!!

Syukur Alhamdulillah for Another Quality time spending with my kesayangans. Puas betul mandi-manda, kan. Mandi air sungai, air kolam dan air hujan. For us ... yang penting anak-anak hepi.  Lain kali kita datang lagi ye Kekanda, Adinda, Bonda, Ayahanda dan Anakanda semua.

NUR LAMAN BESTARI @ HUTAN LIPUR SG. TUA, ULU YAM.









14 comments:

Huda said...

bestnya kc..kc tido sini tak ke balik hari je?

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiiiii bestnye kak mandi kolam camni. anak-anak saya mesti suka

Bonda Ryan said...

seronoknya...cam besh jer kalau dapat angkut 4ketol RYAN kat sini ^_^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bestnya boleh p mandi-manda kan...tempat dia mcm tenang ja kan kc?

Chekgu Azrine said...

kt mana ek..kena google nih..hehe..seems happening!!

ctpayong said...

anugerah Illahi...sesekali buat ubat hati.

nak pergi! nak pergi!

Rai Ourkizuna said...

eh kat mana ni KC..menarik je..

aah kan..skang ni musim hujan..seb baik masa kami main air aritu tak hujan..

Kniedaz said...

Seronoknya Kak Chik ^_^

missina said...

Bestnye..lama tk mandi manda camni..

Kesuma Angsana said...

wah memang best giler lah kat sini

Daddy Ziyyad said...

Oohhh..ini la tempatnya ya kat ulu yam tu...kawan saya ada pergi ke sini baru2 ni...not bad jugak, close to KL, dekat aja kalau boring2 nak lari dari kota..hahaha

yana halim said...

best.....boleh try gak nnti bercuti kat sini...

pinky said...

bestnya cuti2 mcm ni....

Scarlett O'Hara said...

Aktiviti paling seronok time cuti sekolah adalah..... lepaking! :D