Wednesday, November 7, 2012

Selamat Datang Cik M

Today Cik M report duty ... menggantikan Cik EA yang tamat tempoh perkhidmatannya hari ini.  Sedihnya mahu berpisah setelah lebih 5 tahun kami berganding bersama but Wat To Do ..

Me with Cik Morgan yang report duty hari ini.
Extra terang duniaku dengan spec baru.

Hello Misz-Ella. My name is Morgan.
I am purple in colour and i am supported with full frame.
I am ready to support your 'pandangan mata' starting from today.
Yeahhh .. Welcome Miss M.

Mau tau rahsia di sebalik Misz-Ella ber spec mata?
Bukan sebab gila study tapi sebab dia suka duduk depan TV. 
Masa tu i rasa orang pakai spec cantik gila .. so i pun teringin
Purposely rosakkan mata sendiri duduk depan TV.
Perghhhh .. bengong sungguh masa tu. 
Sib baik sekarang tahap kebengongan itu dah kurang.
Hihihi.

Cik Emporia Armani yang Misz-Ella surrender to the Optician hari ini
after more than 5 years servicing me.
Sobs ..*sedih*



16 comments:

Ratu Hatiku said...

Hehe...igtkan KC ada colleague baru...rupanya spec mata...:D

Daddy Ziyyad said...

rasa rasanya ni 1st time saya tgk KC pakai spek..hihihih

SYANI said...

Ingat opismate baru..heheheh
Comel KC pakai spek.

Kakcik Nur said...

Spek yang kakcik guna sekarang pun dah lebih 4 tahun usianya...

munna said...

ingatkan dpt opismate baru ... rupanya spekmata baru.....hehehe

Kesuma Angsana said...

cantik tu KC.. sesuai sgt!. KA pown nak tukar yg baru ni!

Chekgu Azrine said...

cantik spec baru KC..saya pkai spec since 21yrs old...lmbt sbb suka bt kje dlm gelap...huhu..

Mama Likha said...

ahaha kc ni.. nk tgelak bc ayat 'tahap kebengongan' tu... :P

kakchik@ella said...

Hihihi

kakchik@ella said...

Tiap kali ambik gmbr spek nya tah ke mana. Haha

kakchik@ella said...

Hahaha .. Syani

kakchik@ella said...

Sama mcm ella kakcik. Guna 1 brg mesti lama2 ..

kakchik@ella said...

Munna .. hehehe

kakchik@ella said...

KA .. Kc ni penyayang .. Guna sampai titis2 akhir. Hihi.

kakchik@ella said...

Chekgu Azrine, Kc pakai sejak umo 12.

kakchik@ella said...

Sungguh bengong pun masa tu Mek Tee weih. Kawe ingat paka Spek nmpk molek. Hihihi.