Tuesday, December 25, 2012

Aiman @ Wad

Bila budak sihat masuk Hospital, macam-macam dia punya ragam.  Ma .. bosan.  Ma .. nak balik.  Ma .. jom lari sepital. Hahaha .. sabor je la si Aiman.  Rezeki Aiman.  Everything was smooth and clear.  Daftar masuk wad cepat, sampai kat Wad katil dah sedia.  Abang dan Kakak kat Wad baik dan ramah.  Tak sampai sejam Aiman masuk Wad Doktor dah ronda, siap dengan Pakar Perunding Kanan lagi menjenguk dia pagi tadi.  Alhamdulillah .. Segala yang mudah itu atas izin Allah SWT. Bersyukur kita, Aiman.

Aiman 'Anak Mak'.  Wherever .. watever, he want me to be with him.  Mama harap mama akan terus jadi mak yang baik untuk Aiman.  Doa Mama agar Mama terus menjadi ibu yang sentiasa ingin membahagiakan anaknya.  In Sha Allah. Amin.

Dalam bersibuk itu ini .. berjaya kami siapkan Gorgeous PMC yang diorder korang semua.  Walau penat tapi jika kita ikhlas, In Sha Allah Allah buka ruang dan jalan.  Dear My Customer, your order is on the way. Kak Shima, nanti kita jumpa ye.  Kak Rossi, your order will be sent direct to Glenmarie.  Aida Hayu, Kak Rosemary .. wait for me.  Buat yang dah bank-in or transfer tapi lupa nak email Misz-ella, please do so.  Kang tershopping duit u ols kang .. wah bergaya i nanti.  Ada sapa-sapa lum dapat lagi? E-mail me at kakchik_ella@yahoo.com.

Ehhh .. got to go. Mekaseh baca ye. Bye korang.


16 comments:

Rai Ourkizuna said...

eh..nape aiman masuk hospital kak? saya ketinggalan eh..

:: Mrs.Eady :: said...

take care aiman!

Daddy Ziyyad said...

Aiman punya routine f/up ke ?

Farah Shamsudin said...

kak, kenapa dgn aiman? good luck ye kakkk..

-Sara- said...

take care and get well soon..

Mama Zharfan said...

moga aiman cepat sembuh..

Tina Othman said...

ada following check up ke kc?

moga okey semuanya ye

faraherda.razalan said...

Kenapakah itu?

azieazah said...

Saya tahu dia rapat dgn Ella. The only son.
Dia la nanti akan menjadi waris menjaga keluarga, menjadi imam, menjadi waris keturunan.

All the best to AIMAN.

Ratu Hatiku said...

Semoga cepat sembuh Aiman

Chekgu Azrine said...

Hope for the best for aiman..speedy recovery k..amin..

Chekgu Azrine said...

Hope for the best for aiman..speedy recovery k..amin..

makchaq said...

Salam Ella

Makchaq doakan semua clear dan heal completely

Budak2 memang cepat bosan kalau terkurung..

Cakap kat Aiman, kalau teringin nak main bola & rugby main la yg kat PS/laptop dulu..

diana said...

bertahan la aiman..untuk kebaikan jugak tu..:)

marina said...

Kakcik, Na dh dpt PMC itewww...x sabar nak rebus mlm ni *wink wink*
semoga i bertambah jelita hendaknya..hehehe

Alin Marlini said...

anak lelaki mmg selalu dengan mak kakchik. Smg Aman cpt sembuh