Monday, December 3, 2012

Aktiviti Adinda-Kekanda

Hari Ahad lepas, Sessi Adinda-Kekanda yg pertama dimulakan seawal jam 9:30 pagi. Seronoknya membelai diri.  Urut mata, urut bahu, urut muka, bagi tujuan melancarkan peredaran darah dan melegakan urat-urat yang tegang terutamanya urat mata yang sokmo memandang Komputer.  Bertemankan haruman Pati Oren dan Haruman Lavender, sentuhan Sue Fida memang best. Terlena 5 minit Misz-ella you.

Sessi Kedua Adinda-Kekanda bermula di tepi Kolam Renang bertemankan anak-anak kesayangan.  Anak-anak berenang, Adinda-Kekanda bersembang.  Bukan sebarang sembang ye kawan-kawan, kami merangka Pelan Masa Hadapan. Perghhhh ... mcm-mcm rencana The Gorgeous Gedik 3 beradik ni.  Moga Allah SWT memudahkan urusan kami bertiga.  In sha Allah. Amin.

*The Gorgeous Gedik memang happening lah*

11 comments:

gadisBunga™ said...

baca je pun dah rasa macam...ahhhh...bestnyer....!

Daddy Ziyyad said...

saya pun nak buat lah aktiviti Adinda-Kekanda ni nanti..hahaha

JunAina said...

Part belai diri tu best sangat. Sesekali memanjakan diri.

Kniedaz said...

Uiii, sesi urut-mengurut tu memang seronok la...betul kata gadisbunga..baca je dah rasa best...

diana said...

rancangan apa tu kakchik..
nak bukak bisnes ke???

lama aih tak tengok kakchik nih..rindu sudah!!!hehhe

Chekgu Azrine said...

seronoknya kak cik..:-)

Tina Othman said...

the gojes gedik ala2 the divas ye kc =)

deno said...

wah bestnyyyaaa

-Sara- said...

woww..best tuh! :)

azieazah said...

Saya duduk jauh dari kekanda-adinda saya. Jadi saya cadang nak lepak dengan kengkawan saja. Urut mulut. hehehe

el said...

untunglah dpt berurut bagai hehe