Cenderahati Dari Hati

Wednesday, December 26, 2012

Bestnya bila kenalan pulang dari bercuti bersama Cenderahati @ buah tangan untuk kita sebagai tanda ingatan dia pada kita saat dia jauh di mata. Hamboiiii .. Mukadimah Entry kauuu ... Very the Novel gitu. Hahaha.

Terbang jauh dari Korea.  Thanks Allan & Fiza.

Handbag Longchamp hadiah dari Bapak sekembalinya dia dan rombongan dari Scotland.  Bapak kalau dengan Misz-ella asyik nak marah-marah.  Bukan sebab dia benci tapi sebab dia geram.  Geram sebab susah sangat nak dapat 'attention' dan perhatian Misz-ella.  Bila orang lain rebut-rebut mahukan attention dia, Misz-ella tak buat camtu even perhatian dia means pangkat dan naik gaji.  Tak pe lah gaji i tak banyak macam yang lain-lain kat sini.  Rezeki Allah SWT tu kan luas dan datang dengan berbagai cara.  Dengan izin Allah SWT, I boleh ajar aero .. i boleh buat urusniaga import-export. Even tak  mewah tapi Alhamdulillah.

Cenderahati dari Yana dan Ujang sekembalinya diaorang dari London Bercuti Sefamili. Couple ni, siap bagi Souvenir untuk satu Famili. So sweet. Misz-ella kenal Yana dan Ujang melalui Blog. Misz-ella pergi kenduri kawin diaorang di Bangi.  Misz-ella pegi Event Honda bersama Blogger pun bersama Ujang dan Ben. 


Dari Yong my blogger Fren.  Istimewanya Yong sebab dia tak pernah lupa Misz-ella.  Mana-mana dia pergi, sentiasa ada sahaja cenderahati for me.  Thanks Yong .. walau sikit lagi nak pakai BMW, Kc bangga Yong tetap maintain 'humble' macam dulu.  Kc bangga dengan Yong.  Dari berniaga kecil-kecilan jual sabun, jual cream .. masa tu nak dapat RM500 pun sebulan susah .. sekarang gaji Yong dah 4 angka. Kc ingat lagi Yong susah payah naik Komuter dari Cheras semata-mata kerana nak jumpa Kc. Syukur nikmat Allah SWT .. dikurniakan kawan yang baik macam Yong dan lain-lain.  Tahun depan nak terbang tinggi-tinggi gi Europe ye dik? Jaga diri baik-baik eh.

 Table runner dari Beijing from Mary, jiran sebelah.  Seriously i do not understand why orang tak nak berbaik-baik dengan jiran. For me .. i ok je dengan semua.  Baik yang bekerja, baik Surirumahy dan baik yang dah pencen dan duduk rumah. Semua i buat kawan.

Yang ni hadiah paling best. Ramai tak tau .. Misz-ella cerewetsss sangat-sangat. Kalau asam jawa, mesti yang nak datang dari Utara. Kalau tak Zah, maka Yong lah Tukang beli.  Yang ni di 'vrommm' lelaju oleh Yong melalui Pos Laju. Tq Yong. Pasni Sambal Tumis Kc mesti bertambah best!!! Makin ramai la orang 'order' nanti. Hihihi.


You Might Also Like

11 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here