Coklat Langkawi

Wednesday, December 05, 2012

Dalam  masa 2 bulan, antara bulan 10 dan 12 ni .. ramai betul kenalan rapat Misz-ella ke Langkawi. Musim sopink pinggan mangkuk eh? Ke musim orang melawat Makam Mahsuri? Ke musim men 'tanned' kan badan dengan cara berjemuran di tepi pantai? Watever la ye ... yang penting korang hepi. Tihihihi.

Macam-macam 'method' diaorang pegi Langkawi. Ada yang menyeberang dengan Feri, ada yang terbang tinggi-tinggi. Kalau Misz-ella, paling suka naik Feri lah. Dalam perjalanan ke Kola Kedah tu, banyak tempat boleh singgah terutamanya rumah Bestfriend yang 1km je dari Jeti. Balik dari Langkawi tu singgah Alor Setaq, Tepen, Ipoh .. merata stop sana sini untuk Agenda seterusnya iaitu Jalan-jalan Cari Makan. Malaysia kan terkenal dengan makanan enak, lazat dan sedap. Maka akhirnya Cuti-cuti Misz-ella bukan sekadar cuti sahaja tapi berpakejkan dengan aktiviti menternak lemak sekali. Balik dari cuti berat badan pun naik se kg. Pastu komplen gemuk. Padan muka aku. Hahaha. 

And one of my kesayangan came back from Langkawi with loads of chocolate for me. Perghhhhhh ...  Best!! Boleh buat kenduri ni Beb. Tqvm Darling Sista.  Senget bahu you bawak coklat i ye? Hehehe.

Daim, Vochelle n Beryl's from Langkawi.
Sila makan waktu stress untuk tenangkan jiwa yang lara.
Confirm cool pas makan tu.
Tak percaya? 
I dah penah buat masa jiwa kacau dulu.
Fikir itu .. fikir ini. Nak buat tu .. nak buat ni.
Makan choc terus rasa 'cool' gila.

Yang dua ni kita beli as a reward untuk diri sendiri.

Dan bukan ni je .. ada lagi yang on the way. Mahu jumpa Kanda Seroja .. dia pun ada Coklat Langkawi untuk saya. Mekaseh banyak-banyak Kakcik.  Gigih carikan coklat untuk saya dari sana. Cayang Kakcik jugak ketat-ketat. *Hugs* 



















You Might Also Like

10 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here