Friday, December 21, 2012

Jeles Sang Kawan

Suddenly, i found a close friend of mine feel jealous when i gave attention to another close friend of mine.  Example .. kata lah kami berempat teman rapat .. dalam A, B, C dan D tu maybe A lebih rapat dengan C. Perhaps because both of them have more chemistry and always free compare to others, so both of them spend more time together.  Makanya .. situasi itu telah menimbulkan rasa cemburu pada yang lain rupa-rupanya.  Alalalala .. jangan la macamtu.  Misz-ella luv u sama rata ... tak caya ambik penimbang jom kita timbang sama-sama.  So sweet bila ada rasa cemburu kerana sayang sesama sahabat ni. Sweet? So sweet? Sweet la sangat pada kau ye Ella kerana secara tiba-tiba rasa disayangi dan dihargai tapi at the same time Misz-ella feel bad melukakan hati mereka tanpa sengaja. Mintak maaf .. tak sengaja buat awak terluka.  Percayalah yang saya sayang awak semua sama rata.  Tak sangka lah .. keluar dengan A tanpa B dan D .. rupanya buat mereka terasa hati.  Off kos kalau boleh mahu spend time with all of you together but there are times when C need help from me and i say Yes cos i'm free.

Apa pun, senyum je la ye dalam menghadapi Cabaran dalam kehidupan *walaupun susah*. By the way, Have a good weekend, readers.  Misz-ella nak pi Cuti-cuti Sawah Padi minggu ni .. pastu nak gi Majlis Renjis-Renjis Dipilis .. pastu nak 'Cipika Cipiki' dengan readers bertuah untuk hand delivery Gorgeous PMC.  Pada yang dah order dan buat payment minggu lepas dan awal minggu ni, your PMC is on the way.  Jangan lupa 'standby' daun pandan 7-8 helai.  Dah siap nanti, sila la berdisiplin makan PMC 3 kali sehari dan jangan lupa buat 'mask' tiap-tiap hari at anytime you free. Dengan lafaz Bismillah dan niatkan dalam hati .. In Sha Allah kita bakal sama-sama berseri. Perghhhhh .. ayat very the formal gitewww .. hahaha.


Nota kaki Entry :
'Cipika Cipiki' adalah short form kepada Cium Pipi Kanan .. Cium Pipi Kiri yang Misz-ella pelajari dari Pak Lily masa cuti-cuti di Bandung 3 tahun dulu. Orang Indo suka singkatkan ayat untuk jimatkan masa perbualan. They dont like to waste time on talking .. unlike me yang tak habis-habis mengomel. Hahaha.

3 comments:

Chekgu Azrine said...

happy weekend sis..n happy holiday too..have a safe journey to Utara no..

Nory Zoulkefle said...

comell ayat cipika cipiki tu...hehe

diana said...

belajar sesuatu yang baru kat sini..
cipika cipiki...heheheh