Sunday, December 30, 2012

Saya Yang Bertuah

Saya yang bertuah kerana saya tau awak sentiasa ada untuk saya.  Saya yang bertuah kerana diduga dengan berbagai perkara yang akhirnya menyedarkan saya yang itu tanda kasih sayang Allah S.W.T. pada kita. Saya yang bertuah kerana pada akhirnya saya sedar yang dugaan itu semua mematangkan saya. Saya yang bertuah sebab saya punya ramai kesayangan yang sentiasa ada bahu mereka untuk saya. Saya yang bertuah kerana awak, awak dan awak semua sentiasa baca Blog saya.

Terima Kasih awak. Walaupun saya tak tau awak siapa sebab awak datang diam-diam dan tak bagi salam kat saya ~Helloooooo .. silent readers *lambai tangan kanan laju-laju* tapi kedatangan awak tetap buat saya rasa bertuah dan gembira.  Take care ye awak. Nanti datang baca lagi tau. Saya ada banyak Entry best-best untuk awak. Bye awak.

13 comments:

SURIA AMANDA said...

ehehehee...kalau boleh hari2 nak tinggalkan jejak kat sini...hi kakchik...hehehe...

Lida Rahim said...

balas balik lambai tangan tapi ala2 miss universe :).. hi kakchik!!

Ratu Hatiku said...

Hehehe... Saya bertuah juga (^_*)
Selamat thn baru buat KC sekeluarga semoga kita semua d limpahi rahmatNYA..Amin

Hanis Azla said...

Salam KC yang bertuah lagi cantik.. semoga kebahagian dan kegembiraan sentiasa menjadi milik KC dan keluarga.. insyaAllah.. Haapy new year..

Ummi Syafiq said...

Hai akak yg bertuah. Rindu kamu

JunAina said...

Saya yang bertuah kerana dapat kenal awak.

Hepi new year KC.

Rai Ourkizuna said...

selamat tahun baru kakcik.. bertuah dapat kenal kakcik yg manis yg positif..semoga saya pun dapat mengharungi cabaran kehidupan dengan minda yg positif mcm kakcik juga.. :D

diana said...

kakchik yang sentiasa ceria..:P

Nurhayati Mohd said...

selamat tahun baru KC :)

hotmasakini said...

nice blog..byk kna godek entri die ni,jemput folo kembali http://hotmasakini.blogspot.com/

sagitarius gurl said...

Happy new year sis...ktarong pun btuah coz ada blog mcm sis ni...

mama aini said...

`assalam & selamat tahun baru 2013 KC`..semuga kebahagian jadi milik KC..

Kesuma Angsana said...

happy new year KC