Tuesday, March 4, 2014

Cotton Cantik

Hello readers.  Selamat Hari Rabu.  Moga you all ceria selalu.  Semalam Selasa was another busy day for me.  Hari ni pun gitu jugak nampaknya.   Apa pun yang kita buat, berdoa lah agar kita sehat dan kuat. Amin.

Harini nak cerita tentang Cotton cantik.  Zaman dah berubah. Dulu-dulu cotton orang pandang 'low class' tapi sekarang jadi rebutan.. almaklum ler .. Malaysia kan panas. Dah full blast aircond pun dok rasa bahangnya lagi, kan so kain cotton yang sejuk dan nyaman jadi pilihan. Pegi ofis pun OK .. ke kenduri pun selesa dipakai .. masuk kampung during hari Raya lagi la sesuai, kan. 


So pembaca-pembaca blog Misz-ella yang budiman, let me show you my latest collection of cotton cantik which i hand picked  personally especially for you, my beloved readers.

C01
Cantik, kan. Very the meriah dan lawa.  Pakai kurung Pahang hok gini terus naik seri. Cun lah!

C02
Purple yang sangat menawan. So sweet.

C03
Wahhhh .. Biru pun Lawa!

C04
Amboi. Amboi. Amboi .. yang ni pun lawa jugak

C05
Hitam itu menawan

C06



C07
Purple parsley yang sweet


C08
Biru yang ni lebih lembut dari yang kat atas tu.
Cantik. Macam 'oil painting'


C09
Warna campur-campur lah.  Cantik jugak, kan

C10
Bunga-bunga meriah

C09
Sweet!

C11
Evergreen pattern - Forever favorite

C12
Oooo La La .. Yang ni pun lawa jugak la

C13
Merah, hijau dan bla .. bla .. bla .. Lawa jugak lah


C14
Lagi lagi Biru ..



Deretan cotton-cotton cantik. Hanya tinggal 35 pcs sahaja lagi 115 dah habis jual.  Whatsapp/mesej 016-6223138 for detail.  Cepat-cepat laju-laju ye sebab very hot selling one, macam pisang goreng baru angkat dari kuali. Hihihi.













































4 comments:

JunAina said...

Vietnam lagikah?

Cantik kain2 tu KC...

Irfa said...

sy peminat cotton, dlm lemari saya semua baju kurung dr cotton
sejuk pakai wpun kena rajin gosok pepagi ;)

Anonymous said...

Memang suka cotton, tpi swiss cotton. Sekarang ada cotton dr india tpi kena lining. Batik cotton dr terengganu pun cun tpi agak mahal. Dlm koleksi ada english cotton dan vietnam juga.

Anonymous said...

Memang suka cotton, tpi swiss cotton. Sekarang ada cotton dr india tpi kena lining. Batik cotton dr terengganu pun cun tpi agak mahal. Dlm koleksi ada english cotton dan vietnam juga.