Sunday, March 2, 2014

Rabu-Khamis-Jumaat

Hello readers .. Selamat Hari Isnin. Sorry for not update.  Been busy.  Pergi sana, pergi sini.  Buat itu ini. Too many things to settle.  Penat tapi best.

Wednesday afternoon  .. pergi Pos Office dan Klinik. Pergi minum petang dengan Ekin yang sweet dan malamnya bertemu janji lagi. Ohmyy .. i am so penat sampai tak boleh tidur even jam dah pukul 1 pagi.

Khamis yang manis.  Manis sebab hari ni dipertemukan dengan orang yang baik-baik. First semasa mencari sebuah pejabat di Tingkat 3, sebuah bangunan terkenal di Shah Alam.  Tak jumpa pejabat i tanya one guy. So sweet .. bukan sahaja tunjuk arah malah dihantar sampai ke pintu pejabat.  Kali ke dua masa bayar parking.  Mesin tak nak duit merah tapi nak duit biru 3 keping. Dah masuk 2 keping baru perasan i hanya ada 2, bukan 3 keping.  Akak kat belakang bermurah hati bagi RM1 dengan ikhlas, tak mau dibayar balik. Alhamdulillah .. dipertemukan dengan orang baik-baik itu rezeki Allah swt.   Dari Shah Alam i vrommm ke Klang.  What a happy day cos i shop a lot of things today.  Shopping.  Shopping.  Shopping. I'm broke but happy.  Shopping is a therapy, kan.  Sampai rumah dah malam, terus jumpa Ekin to take my goodies.  Thanks so much Ekin for getting the goods for me. Its so nice, cute and 'blink'. Mama sayang Ekin lah.

Jumaat saya rehat.
Kononnya .. itu lah Topik hari ini. Tapi tidak sebab sekali lagi ke Pos Ofis.  Tq customer.  Saya harap awak suka Telekung cantik yang katanya nak buat hantaran kawin.  New stock coming this weekend. Kaler sangat cantik .. lacenya sangat lawa .. sedap dipakai .. sejuk di badan. Nanti i updet ye. Tq jugak kat customer Rempah Perap Kambing ... now out of stock already. Minggu depan i stock up lagi. Sedap sungguh Rempah tu sampai each customer beli sekali 3, 5 .. Tq ye. And Vitamin C kesayangan Misz-ella pun Alhamdulillah ... ramai dah repeat order.  Terima kasih atas sokongan. Misz-ella LIKE sangat-sangat.


Dan memang betul-betul tak rehat sebab malam tu i cooked Lamb Black Pepper untuk anak kesayangan yang balik dari Asrama. Weeee ... hepi.

And Bawal Sweet Sour which is his favourite too

And this Sayur for myself. Apakah namanya i pun tak tau.

Dalam sibuk-sibuk sempat berlari ke Lantai Tari untuk exercise.  Exercise is fun.  Exercise baik untuk kesihatan.  Kalau tak kita sendiri yang jaga kesihatan kita .. sapa lagi yang akan buat, kan?  Ok Bye. Later i will come back with one Entry Cantik which i hope you will like it. Nanti kita cite lagi ye.  Thanks baca. Bye.












5 comments:

msredcheesecake said...

lantai tari tu apa? dance ye?

kakchik@ella said...

ye. msredcheesecake

Kniedaz said...

wah so bz tapi KC tetap ada masa untuk diri sendiri..i envy you la sis...tak sabar tunggu entry cantik ^_^

Ujang9897 said...

shoping terapi sakit kepala saya..=)

diana said...

kakchik mekap makin cantik la..dah pro nih..hehehe