Pages - Menu

Hari ni kita makan Tulang

Lauk simple je untuk lunch harini ~ Sambal Tulang. Ha .. makan je la tulang tu ye .. tapi sebelum tu pastikan gigi dan gusi anda kuat. Hihi ..

Memula kita rebus dulu tulang tu. Pastu kita tumis cili mesin buat sambal macam biasa. Pastu kita makan dengan nasi panas-panas. Sedap korang .... Kalo ada ikan masin goreng lagi sedap, kan. 

17 comments:

  1. terasa kePEDASan dek kepekatan sambal itu!

    ReplyDelete
  2. pergghhh! moleleh air liur tgk sambal tu.. heHE

    ReplyDelete
  3. gulp! mode: telan air liur je la...hihi

    ReplyDelete
  4. terliur plak.. hehehe... ada lebih ke?

    ReplyDelete
  5. "eh ada kelainan kc..org selalu buat sup jer kan..saya pulak selalu buat kuah mee rebus tulang tu.."

    ReplyDelete
  6. akak...sy pose rinie.akak menguji kelaparan sy :(

    ReplyDelete
  7. sambal tu mmg mengancam..xpk psl tulang pn..smbl lg power..hehe~

    ReplyDelete
  8. Yana! sambal dah tutup tulang tu..jgn salah gigit ye kak chik..

    ReplyDelete
  9. oh lain kali boleh try lah buat sambal tulang pulak, peberet ni tulang² ni

    ReplyDelete
  10. Glurppp sambil menelan air liur , serius amy x pernah makan lagi nie..

    ReplyDelete