Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

MaTiC FEST 2019 (1 - 3 November 2019)


Hello pembaca kesayangan,



MaTiC FEST 2019 sedang berlangsung di Malaysia Tourism Centre (MaTiC) Kuala Lumpur. 











Festival selama tiga (3) hari ini dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang sesuai untuk seisi keluarga seperti persembahan kebudayaan, permainan tradisional dan sukan rakyat, bazaar menjual pelbagai makanan tradisional dan kraftangan tempatan.

Dibuka dari 10 pagi hingga 10 malam, sudah semestinya Festival ini menjadi one stop center yang sesuai buat anda dan keluarga.

Lepas makan makanan tradisional dan tempatan boleh tengok persembahan. Lepas tengok persembahan boleh sertai sukan rakyat. Best, kan!

So hari ini hari Sabtu dan esok hari Ahad, jom kita ramai-ramai ke MaTiC FEST 2019! Bawak kawan, bawak keluarga dan saudara mara dan sama-sama meriahkan Festival beridentitikan Malaysia ini. 

Jumpa di sana, k.

1 comments:

ezy.xixii said...

kalo dekat dh blh join.. bestnyaaa