Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat yang paling sesuai untuk orang macam I .. Haha.

Misz-ella memang suka makan Granola ~ Hari-hari pun tak pe. Tak pernah jemu dengan kesedapannya .. berkhasiat pulak tu.

The day that I was alone at home and lazy to went out ~ Bukak peti ais dan masak je apa yang ada. Semangkuk I makan sorang. Nasi? Tak da nasi. Terlalu lapar nak tunggu nasi masak .. kita makan ni je lah. Hehe.

Sunday morning at the Gym ~ Sorang pun sorang lah. Kita layan .. asalkan badan sihat dan kuat *happy*

1/2 Chicken at The Chicken Rice Shop ~ Makan berdua dengan Aiman. Add on Wanton Soup. Rice? Actually both of us memang tengah diet nasi. Alaa .. tak makan nasi pun boleh sihat, kan. Asalkan kenyang dah boleh pergi Gym .. dah boleh happy-happy. Life is easy lah. 

Sekian .. Catatan Diari perjalanan hidup ke arah yang lebih sihat buat kenangan hari tua nanti. Bye.


1 comments:

Bro Framestone said...

Nak try la makanan macam nie... Itu pun lepas melantak nasi lemak he...23x