Friday, July 30, 2010

Sayang Kaki Mak ...


Aduh3 .. sejak kebelakangan ni .. mak btl2 lenjan kaki 'Cinderella' mak ni hbis2an ... Mak paksa dia bkeja 'all-out' ..  Kt Jakarta-Bandung ari tu tiap2 ari dia kna keja paling kurang 8 jam sehari. Sbagai balasan di atas kerja kuat kaki2 mak tu ....mak bagi dia 5 star treatment kt Martha Tillaar.  Pastu blik KL mak dera dia balik.  Mak suruh dia lompat2  kat studio pulak .. sian jgak tapak kaki mak ni eh .. bkn apa .. mak nk ksik muscle2 kat kaki tu kuat .. nnti boleh kita jln jauh2 lgi .. hahaha ..

Sbagai mghargai kerja kuat kaki2 mak itu ... mak dgn rela hati telah mngosongkn sdikit ruang di poket mak utk mmbelikan ko sepatu baru .. suka tak ?? suka kan .. 

Nk tgk tak ??  Tk nk ?? Ala .. nak la ...
Tk kira .. aku nk tnjuk jgak ...  hehe ..
Sapa tk nk tgk pejam mata eh .. hehe ..


Wah .. siap la ko kaki  .. kena wat catwalk ni
msti jln mak cantek nntikn  ..
bak kata Pak Lili Sukma Asmara - 'Persis Peragawati ... hahaha'


Tgk tu .. pnya la mak hargai dn syg kaki2 'Cinderella' mak ni ..
Sekali beli 2 pasang terus !! hahaha ... 
Yg ni mak nk pakai masa buat 'Tiger Walk' nnti .. hehe ..


Dn krana ksih syg yg mlimpah ruah mak pd kaki 'Cinderella' mak itu ..
mak bgi dia reflexologi treatment mggunakan benda ni .. mahal tau benda ni .. hehe ..


Amboi2 .. sedapnya ko brterapi kaki ..
Lpas ni gerenti ko blh keja dgn lbh kuat, kn ..
Brbaloi la mak kuar duit byk2 mmbelai ko eh kaki .. hehe ..

Hahaha ...
Entry tk da makna eh korang ??  Sian korang kena bca entry2 camni eh ??

Hehe .. nk wat cmna .. dh tntu la blog ni tmpat aku  mmbebel  ...
Korang layan je lah eh ... hahaha ..

Tke cre korang .. Bye ...





6 comments:

Anonymous said...

aku pun kaki cinderella...saiz 4 lagik...:-)

kakchik@ella said...

La .. ko ni tk nk kalah eh .. msti nk lebih dr aku !! hahaha ..

Anonymous said...

hahahhaha kaki je kcik...badan????hah amik.....

kakchik@ella said...

Ele .. bkn gemuk pn .. comel dn cute je aku tgk .. hehe ...

Maria James said...

bertuahnya kaki.. hahahahah :P

Syima Emi said...

suka foot detox tu... mmg mahal pon...