Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kulit tak kusam lagi dengan Go Glo

Hello pembaca kesayangan,

Gambar dari google

Kebanyakan dari kita mengalami masalah kulit yang berbeza. Ada yang mempunyai masalah kulit tidak sihat seperti berjerawat, warna kulit tidak sekata malah ada yang mempunyai masalah kulit kering dan kusam.

Banyak faktor yang menyumbang kepada masalah kulit. Antaranya faktor-faktornya adalah :-

  • Stress/tekanan
  • Hormon tidak seimbang
  • Diet tidak sihat
  • Pendedahan terhadap sinar UV yang berlebihan
  • Kekurangan vitamin yang diperlukan untuk kesihatan kulit
  • Pengunaan produk kecantikan atau kosmetik yang tidak sesuai


Kali ini Misz-ella nak kongsikan dengan pembaca semua tentang produk Go glo Instant glow face lotion, lotion kecantikan yang dilancarkan baru-baru ini bagi mengatasi masalah kulit.


Go glo Instant Glow face lotion keluaran Galmour Cosmetics ini adalah lotion kecantikan berasaskan air yang dibuat khusus untuk menyerikan dan menangani masalah kulit. Ianya tidak menyebabkan lebihan minyak pada kulit dan dibuat dari bahan-bahan terpilih seperti vitamin C, E dan Glutathione serta dilengkapi dengan SPF 30 yang terbukti berkesan untuk melindungi kulit dari sinaran matahari.


Vitamin C yang terdapat di dalam Go glo Instant Glow face lotion bukan sahaja mampu mencantikkan kulit supaya ia menjadi lebih berseri malah ia juga mampu merawat masalah kulit seperti pigmentasi. Vitamin C juga merupakan bahan utama dalam pembentukan dan penghasilan colagen yang sangat diperlukan oleh kulit. Penggunaan vitamin C yang berterusan boleh menjadikan kita awet muda!


Selain dari itu, Go glo Instant Glo face lotion ini juga dilengkapi dengan SPF 30 bagi melindungi kulit kita dari sinaran UV yang boleh merosakkan kesihatan kulit. Ini menjadikan Go glo instant Glow face lotion  produk kecantikan yang bukan sahaja boleh menyihatkan serta merawat masalah kulit malah Go glo Instant Glow face lotion ini turut melindungi kulit kita dari sebarang masalah kulit yang lain. Pelbagai kebaikan boleh didapati di dalam satu tiub lotion seberat 30ml ini. Bagus, kan!

Misz-ella nak kongsikan pengalaman menggunakan Go glo Instant Glow face lotion ini. Ianya berwarna putih, teksturnya halus dan lembut, tidak berminyak dan berbau sedikit wangi *bau oren la you alls ...*


Sapukan pada seluruh muka ... dan Wow! Kulit nampak lebih cerah dan berseri dengan serta merta! Ianya tidak berminyak dan tidak melekit. Rasa ringan je pada kulit kita.

Paling best ialah Go glo Instant Glow face lotion ini telah mendapat kelulusan KKM. Ianya terbukti selamat maka kita boleh lah gunakan ia tanpa sebarang keraguan.Go glo Instant Glow face lotion 30ml ini hanya berharga RM59 sahaja! Banyak kebaikan yang dapat kita perolehi dengan memakai lotion ini. Kulit lebih lembab *goodbye moisturiser* dan instantly glowing *wahhh .. kulit jadi lebih sihat dann berseri* siapalah tak nak, kan. Oopss bukan itu sahaja, buat mereka yang mempunyai masalah kulit seperti pigmentasi atau pun jeragat, gunalah Go glo Instant Glow face lotion secara konsisten dan berterusan, kandungan vitamin C, E dan Glutathione yang ada di dalam lotion ini mampu merawat masalah pigmentasi, asalkan you all rajin dan berdisiplin. Tak perlu juga bersusah payah menggunakan sun block atau sebagainya kerana ianya sudah dilengkapi dengan SPF 30. Pastikan Go glo Instat Glow lotion sentiasa ada dalam handbag kalau you all mahu ber aktiviti luar ye .. 2-3 jam sekali sapulah lotion ini untuk perlindungan yang optimum!


OK pembaca kesayangan, Misz-ella dah habis berkongsi tentang kebaikan Go glo Instant Glow face lotion dengan you all semua. Untuk maklumat lanjut mahupun pembelian lotion yang memberikan kesan glowing dengan serta merta ini, jangan lupa ikuti Instagram Go glo Instant Glow face lotion di di sini ye


 

0 comments: