Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pizza Kari Raya satukan kita semua di hariraya

Hai pembaca kesayangan,

Kali ni Misz-ella nak kongsikan tentang pizza. Pizza Hut Malaysia telah melancarkan  Pizza Kari Raya untuk dinikmati oleh kita semua.


Pizza Kari Raya dibuat khas bagi meraikan kedatangan hari raya. Pizza Kari raya ini sangat unik kerana berintikan bergedil, lepas tu ditabur ayam perap dan didatangkan dengan kuah kari pekat untuk kita cicah bersama denga pizza tersebut. Hummmm .. yummy!Meski kita tak dapat ziarah raya dan dalam keadaan kita ber "PKP", kita masih boleh raikannya denga cara berbeza iaitu dengan mengirim Pizza Kari Raya ini kepada orang tersayang.


Kirimkan Pizza Kari Raya sebagai pengganti diri dan titipkan ucapan khas pada "Kad Salam" yanng disertakan dengan setiap pembelian.

Pizza Kari Raya ini boleh didapati melalui pembelian di laman web https://www.pizzahut.com.my/ atau di applikasi Pizza Hut sehingga 21hb Jun 2021. 

Harga bermula dari RM38.90 untuk hidangan 'A-La'Carte' manakala harga untuk hidangan kombo buat 2 hingga 4 orang bermula dari RM44.90. Dapatkan pizza terbaru ini melalui khidmat penghantaran, bawa-pulang serta melalui Foodpanda, Grabfood dan sebagainya. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.pizzahut.com.my Selamat makan Pizza Kari Raya you alls dan selamat ber PKP. Jaga diri baik-baik, k.0 comments: