Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

CHARMS COSMETIC SKINCARE lancarkan Morphosis 2021 dan pek baru Hydra Fresh Tinted Moisturiser

Hai pembaca kesayangan,


Baru-baru ini Misz-ella telah dijemput untuk menghadiri pelancaran program Morphosis 2021 oleh pihak CHARMS Cosmetic Skincare. Melalui program Morphosis 2021 Raise you life! ini, CHARMS mengajak orang ramai yang terjejas gara-gara pandemik ini agar meningkatkan taraf hidup masing-masing bersama CHARMS.

Seramai 220 peserta menyertai program yang diadakan secara maya melalui applikasi zoom dan juga Facebook LIVE.  Melalui program selama 30 hari ini, peserta dibimbing oleh 12 jurulatih perniagaan dengan module latihan yang lengkap merangkumi sesi latihan dan pembangunan diri, pelan pemasaran di media social dan pelbagai lagi.Majlis pelancaran gamat dengan kehadiran pengasas CHARMS Cosmetic Skincare, Mommy Syira yang berkongsi kisah inspirasi susah payah beliau dalam meningkatkan potensi diri seterusnya berjaya menaiktaraf ekonomi keluarga. Perkongsian penuh semangat Mommy Syira menyuntik lagi semangat di kalangan peserta-peserta.

Selain dari itu, Encik Khairul Nazuan Khairuddin, jurulatih serta perunding dalam penutupan jualan turut hadir dan berkongsi pengetahuan tentang ilmu keusahawanan sepanjang majlis ini berlangsung.
Sempena pelancaran Morphosis 2021, CHARMS Cosmetic Skincare turut melancarkan CHARMS Hydra Fresh Tinted Mosturiser Broad Spectrum SPF50, salah satu killer product CHARMS Cosmetic Skincare yang diberi sentuhan saiz baru iaitu 30gm. Dengan saiz baru ini, ianya lebih menjimatkan pengguna sejajar dengan slogannya "Lebih besar, Lebih nilai, Lebih impak"

CHARMS Hydra Fresh Tinted Moisturiser Broad Spectrum SPF50  ini telah diuji secara klinikal dan dematologi bagi membuktikan ramuan yang digunakan semuanya terbaik dan selamat digunakan. Formulasi ini juga hasil daripada penyelidikan daripada penyelidik Universiti Tun Hussein Onn (UTHM). 


Charms Hydra berkesan untuk melembapkan kulit dengan lebih efektif di samping memelihara kulit dari radikal bebas seterusnya membantu memperbaiki keadaan kulit. Penggunaan Charms Hydra secara konsisten menjadikan kulit lebih lembap dan cerah. Ini kerana kandungan bahan-bahannya seperti aloe vera yang bersifat anti-oksidan dan glicerin yang terbukti berkesan dalam penjagaan wajah.


Misz-ella sangat bertuah kerana berpeluang mendekati Mommy Syira, pengasas CHARMS Cosmetic Skincare di majlis tersebut.

CHARMS Cosmetic Skincare telah berada di pasaran sejak tahun 2012 atas minat serta cinta yang mendalam beliau dalam bidang kecantikan. Mommy Syira pernah menjawat jawatan sebagai Pensyarah di sebuah institusi pengajian tinggi dan amat menitikberatkan kualiti produk CHARMS. Produk CHARMS dicipta sesuai dengan kulit wajah masyarakat Asia lebih-lebih lagi di waktu perubahan iklim yang menjadikan keadaan sekarang lebih panas dari biasa.


 
CHARMS Hydra Fresh Tinted Moisturiser 5G: RM 39.00
CHARMS Hydra Fresh Tinted Moisturiser 10G: RM 59.00
CHARMS Hydra Fresh Tinted Moisturiser 30G: RM 99.00


Produk CHARMS boleh didapati melalui CHARMS angels. Jom pembaca sekalian kita jaga dan rawat kulit kita dengan CHARMS cosmetic skincare. Sambil-sambil tu boleh juga tambah pendapatan dengan menyertai ahli keluarga CHARMS .. cantik dapat, duit pun dapat. Siapa lah yang tak nak, kan.

Maklumat lanjut tentang CHARMS cosmetic skincare boleh didapati di :


0 comments: