Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kuatkan antibodi badan dengan Vitamin C Pahang Pharma

Hai pembaca kesayangan,


Nak tau tak rahsia kuatkan antibodi badan supaya kita tak kena batuk, demam atau selsema selama bertahun-tahun lamanya?

Cara paling mudah, jimat dan selamat ialah dengan mengambil Vitamin C setiap hari. 


Vitamin C keluaran Pahang Pharma
1000mg/100 tablets @ RM85 sahaja
Boleh tahan 3 bulan
Jimat, kan.

Sepertimana yang Misz-ella selalu tekankan ~ Apa-apahal cari sihat dulu. Bila badan sihat, semua kita boleh buat .. boleh cari rezeki, boleh jaga family, boleh berbakti pada mak ayah .. macam-macam kita boleh buat, kan 

Suka Misz-ella nak kongsikan dengan pembaca semua tentang Vitamin C yang Misz-ella guna sejak 8 tahun yang lalu - Vitamin C keluaran Pahang Pharma. Alhamdulillah .. antibodi badan sangat kuat .. dah lama tak kena selsema, batuk atau demam. Dengan hanya sebiji sehari diambil setiap pagi, kita dapat perlindungan dari simptom-simptom penyakit COVID-19 yang ganas dan menakutkan ini. 

Takut, kan .. kita semua ibarat hidup dalam trauma, pantang bersin sikit, kita risau. Tapi Alhamdulillah, dengan mengambil hanya sebiji sehari Vitamin C Pahang Pharma ni,  katalah kita terlupa nak ambik, walaupun kita dah mula  bersin, gatal-gatal telinga .. bila kita cepat-cepat ambil Vitamin C Pahang Pharma ni, simptom tu tak melarat. Antibodi badan terus meningkat.

So pembaca kesayangan, Misz-ella dah habis berkongsi maklumat tentang Vitamin C yang Misz-ella amalkan sejak bertahun-tahun lamanya iaitu Vitamin C Pahang Pharma.

Harga nya cuma RM85 sahaja (termasuk wang pos) untuk 100 biji. Boleh tahan 3 bulan you alls .. jimat, kan. Kalau you all berminat nak beli untuk tingkatkan tahap kesihatan, sila WhatsApp no. 016-6223138. In Sha Allah akan jawab dengan segera. ByeBye you all. Terima Kasih baca ye.


0 comments: