Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Terpedaya dengan hati

 Salam Jumaat pembaca kesayangan,

Kali ini Misz-ella nak kongsikan tentang hati. Hati-hati dengan hati. Kita terlalu sibuk nak jaga hati, nak bersihkan hati. Bagus niat kita tetapi kita kena berhati-hati kerana jika silap langkah kita, kita akan diperdayakan oleh hati kita sendiri.

Salam Jumaat pembaca kesayangan ..

Kita rasa hati kita bersih, kita rasa kitalah yang paling bijak, paling bagus, paling pandai, paling cantik, paling baik. Kita rasa!! Rasa yang datangnya dari hati. You see .. kita terpedaya dengan hati kita sendiri.

Kesimpulannya, kita perlu jaga hati dengan cara yang betul. Jangan sampai terpedaya dek hati kita sendiri. Sekian. Perkongsian di hari Jumaat, hari ke 7 PKPD untuk daerah Petaling ni *Ya Allah .. lindungi lah kami dari virus Corona yang jahat dan ganas ini, Angkat dan jauh kan lah virus ini dari kami, Ya Allah*

1 comments:

kakrose said...

assalamualaikum kakcik..
lama dah tak berkaum dlm blog.nak mulakan balik..soo kakyon singgah bertanya khabar
hati kakyon selalu dekat dgn kakcik..tapi apakan daya kita.. kekangan masa dan perubahan zaman yg menjarakkan perhubungan kita jadi bertambah jauh..