Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

MK K Clique bersama Wolfy dalam "SAPU RATA" untuk PUBG MOBILE

 Hello peminat gamers !Ada berita baik untuk anda semua. Bermula dari bulan Mei yang lalu, rapper popular Malaysia, MK K-Clique atau nama penuhnya Muhammad Hairi Amin Hamdan kini adalah duta jenama utuk PUBG MOBILE di Malaysia.

Berikutan dengan perlantikan itu, MK K-Clique kini muncul dengan lagu terbaru berjudul "SAPU RATA" kolaborasi bersama Wolfy yang merupakan lagu tema untuk permainan PUBG  Mobile.

"SAPU RATA" telah dilancarkan pada 12 November yang lalu, dicipta oleh MK dan Wolfy manakala lirik ditulis oleh MK bersama SaintDNL. Lagu tema PUBG Mobile ini boleh didengari di dalam permainan PUBG Mobile oleh para pemain game tersebut. Lagu "SAPU RATA" bakal menjadi lagu kegemaran para pemain PUBG Mobile. 


Selain dari itu, video muzik "SAPU RATA" arahan Bernard Ting dan Delcan Chu dari IO Esports menampilkan MK sendiri dan juga pemain-pemain handalan PUBG Mobile Malaysia seperti HB Daddyhood, AC Soloz, R2K XK Penjahat, R2 Agusrianzz, SMG Ziso, HB Nukk dan Evos Yakuza turut dilancarkan.

"SAPU RATA" kini didapati di semua pelantar digital seperti Spotify, iTunes, KKBox, Deezer, Joox, Apple Music dan juga di dalam permainan video  PUBG MOBILE. Manakala video muzik rasmi "SAPU RATA" juga sudah boleh ditonton di saluran Youtube PUBG MOBILE.

Kepada semua peminat-peminat dan pemain PUBG MOBILE, Misz-ella dah dapat jumpa MK untuk sampaikan ucapan tahniah di atas perlantikan beliau sebagai duta PUBG Mobile. Semoga you all semua terhibur dengan lagu khas "SAPU RATA" ini ye.


0 comments: