Thursday, April 22, 2010

Bila kaki ku ingin melangkah ...

Bila kaki ku ingin melangkah ....

aku akan carik kasut dulu
mana bole kuar rmh x pkai kasut, kn




Kasut trbaru ... Chewah !! mcm la aku byk kasut.  HP is my favorite brnd ... Kasutnya x la cntek sgt compare to brnd lain tp yg penting selesa ... kalo pkai yg ni kna wat catwalk arr ... trsusun cntek langkah kakiku




Ha ... yg ni sesuai utk buat 'Tigerwalk' ....  Hehehe ... dlm stgh inci je tgginya.  Kalo nk cpat ke ... agak2 nk brlari ke ... nk dokong anak kecik ke ... pkai je kasut ni. Msti x salah pilih ...


Yg ni pn sesuai utk 'catwalk' .....  Kalo agak2 nk jln lenggang kangkung mak limah, aku pkai la ksut nih.  Yg ni besfren aku Si Mary yg tlg plih ... rasanya masa kitorg gi Subang Prade kot ...



Yg ni aku suker .... yg ni aku pilih sndiri ... kaler merah terang, aku beli kt 1Setan KLCC.  Best pkai kasut nih ..



Haa .... yg ni kalo cik rimau nmpak aku pkai sure kna terkam.  Dia ingat aku geng dia kot ...



Crocs ... ok gak kasut nih.  selesa tpi dsbbkn aku bli 1 size bgger, bla pkai dia ni kaki aku asyik trkuar jer ... pastu batu2 kecik snang sgt nk msuk kt dlm dia smbil kita brjln. Leceh arr .. tp tetap best !!  Aku suker ...

Casual shoes ... Alahai ... kaler pink tu very the pompuan, kn.  Ada citer tau dsbalik kasut nih.  Aku beli kasut ni kt 1U - Mula2 tgk aku gelak sbb size dia mcm kecik jer ... Aku pn siap buat lwak dgn aiman ... kaki saper la yg kecik cam Cinderella nih.  Pstu Aiman suruh aku try ... tgk2 Aku la Si Cinderella yg kitorg gelak2kn tdi ...
Bla dh try tu aku mcm dh trjatuh centa la kt Ms Filla Pink ni so aku pn dcide nk adopt dia ... Mka brmula la rwayat hdup Ms Filla Pink ni dgn aku ...  Best gak dia  nih ...







Ha ... ini wedges aku nk let go .... mmg la syok pkai tp ltely aku dh x blh pkai yg tggi 3 stgh inci lgi arr ... skit buku lali aku ... lgpn aku nk jga tulang ...  Anyone ???



Yg ni best sgt2 !!!  Brand HP gak.  Hmpir sume kasut aku brnd HP sbb brnd tu je yg sesuai dgn kaki aku yg comel ni.  Brnd2 lain mcm Prmavera, Vncci aku suker gak sbb cantek2 tp kaki aku plak x sesuai  ... jeles arr tgk org len pkai ...






Yg ni aku pkai msa wrkout ... best oo ... sgt2 selesa. 

Aku sbnrnya x byk kasut, jrg2 sgt aku beli kasut. Sesekali bla tringin je bru aku beli. Kdg2 x plan pn ... tgh2 shopping tingkap tu, ttba trjmpa yg aku suker trus aku ambek ...

 Kt opis aku yg plng byk kasut K Senah arr ... Kasut dia ... Fullamak !! Ari2 dia tukar kasut.  Lawa2 lak tu, smpai kitorg pn naik syoik tgk kasut dia ...  Mcm org muda ...
  
N3 ni aku tamatkn dgn Tips2 mmilih kasut :
1st :- fkirkn dulu kmana kaki kta nk mlangkah ...
Pastu, pstikn kita selesa .....
x kira la cap ayam ke ...
cap buaya ke ..
yg penting kita suker ...

1 comment:

alinac lover said...

tayang kasut..beli kasut ek~