Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Izzat my cousin's wedding

Hello pembaca kesayangan,


Misz-ella paling suka pergi kenduri kahwin.  You all suka tak? Kalau suka kita geng ! Mari kita hi 5 *pap*Baru-baru ini sepupu Misz-ella bernama Izzat Izhar, anak kepada Ayah Ngah iaitu Dato'  Muhammad Nasir Hamzah telah bertemu jodohnya dengan Norlisa Soraya. Maka keluarga kami pun bergembira dan berkenduri untuk meraikan kedatangan ahli keluarga baru kami ini. Best! Best! Kenduri sangat best .. boleh jumpa saudara mara yang jauh di mata tapi sentiasa ada dalam hati.


Dapat jumpa Ma Jah yang sentiasa gorgeous or jangok sokmo kata orang Kelantan 

Adik-adikku dan Mama Ida dari Johor pun ada juga.

Madam Chief ~ Datin Jamaliah Yahya @ mak pengantin yang sangat busy menerima tetamu pada hari itu.

Yang pakai cermin mata tu our Floor manager - Firdaus Datuk Husamuddin, our cousin yang paling busy make sure everything is perfect and in order as planned.

My British born cousin, Marina pun ada juga. So much loves for you, Marina.

Sempat kami curi tulang dan had fun kat photobooth tau 

Dari Pantai Timur mereka datang .. harus lah foto-foto, kan

Kelantanese ..

Mek Kelate sweet-sweet orangnya. Pakai warna merah, semakin menyerlah keanggunannya *Echewah cik Ella bermadah la pulak* 


And finally .. family photo sebelum semua pulang ke haluan masing-masing kerana kenduri dah tamat dengan ucapan "Selamat Pengantin Baru Mat *kami panggil Izzat, Mat" dan Lisa. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu. Kak Ella so happy with both of you"

1 comments:

Umi Nazrah said...

alhamdulillah selamat pengantin baru izzat dan pasangan ^_^