Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kebizian Melanda

Been busy lately.  Banyak 'special task' yang perlu diselesaikan segera. I involve with two big event - one end of August, one of October.  Terlalu banyak paperwork nak dibuat, terlalu banyak kerja yang perlukan perhatian segera.

Tapi tak pe, as long as we are happy with what we are doing, we will definitely will keep on moving.  I love my job, people around me who give me a helping hand, and my office. I have a nice boss, who always give encourangement, ideas and guidance, i have a very cooperative team and i love them.  Kalau ada sikit calar sini, sana, itu biasa la, kan.

OK readers.  I have to keep on moving with what i am doing.  But dont forget, i love my Blog and my readers who keep on coming visiting.  Terima kasih banyak-banyak.  Your support really make me smile.

Have a good day kawan-kawan.


10 comments:

Irfa said...

takpe kakchik..bz pun $$ masuk
take care ye

Kniedaz said...

have a good day to you to KC ^_^

Rai Ourkizuna said...

apa yg penting.. happy dengan apa yg kakcik buat.. tapi kesihatan jgn diabaikan ya.. take care

Nurfaizah M Nor said...

hai kc!... samalah mcm izah. since last year dok bz je sampai blog pon bersarang... ni tgh cuba nak squeeze skit time... ksian kat blog. dah sunyi n takde sapa dah rajin menyinggah.... ok kc... keep cool bebeh! take care ya.

Nurfaizah M Nor said...

hai kc!... samalah mcm izah. since last year dok bz je sampai blog pon bersarang... ni tgh cuba nak squeeze skit time... ksian kat blog. dah sunyi n takde sapa dah rajin menyinggah.... ok kc... keep cool bebeh! take care ya.

Puan Ida said...

salam
ai saya ida newbies blogger
saya baru follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

pokcikbobo said...

Just drop by. KAk cik sangat rajin menulis . keep it up

Azwan@Mr Money said...

boringnya xde post dari kak chik . :(

Mak Wardah said...

kita senasib kc....akak pun sama ala tak sempat mengulor....

Nurul Ain Zulkarnaind said...

rindu KC!