Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Maruku sedap buat kudapan duduk rumah masa PKPB

Hai pembaca kesayangan,

Sedang work from home kah itu? Walau dimana pun pembaca-pembaca kesayangan Misz-ella berada, semoga semua berada di dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Jangan lupa jaga diri incase if you all perlu keluar rumah ye. Buat Misz-ella sendiri, saya lebih selesa work from home. Kalau ada hal penting yang memerlukan saya keluar, baru saya keluar.

Bila kita work from home ni, mulut asyik nak mengunyah je, kan. Almaklumlah segalanya tersedia .. dapur depan mata, air depan mata. Ehemmm .. senang betul hidup, kan.


Baru-baru ini kawan Misz-ella bagi Misz-ella sebalang maruku untuk dibuat kudapan. Wahhh .. berbunga-bunga hati Misz-ella menerimanya. Sekeping demi sekeping Misz-ella makan sambil duduk depan laptop kesayangan saya. Sedap! Terasa rempah ratusnya. Sebenarnya, maruku adalah antara kudapan yang paling berkhasiat kerana ianya 'vegan' tidak manis, mengandungi rempah yang baik untuk kesihatan dan paling penting walaupun ianya digoreng, ia tidak berminyak.

Tak lama lepas tu, Misz-ella borong lagi maruku ni banyak-banyak. Sapa nak? RM20 sahaja sebalang ni ada dalam 15-16 keping. Confirm sedap tau! Kalau nak whatsapp nombor ni ye :- 0166223138


0 comments: