Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Adam dan Hawa


I am a Novel lover .. suka sangat layan novel.  Kalau tengah 'feel', tak tido malam pun tak pe ... duduk memerap dalam bilik tak keluar-keluar *macam orang dalam pantang* Hahaha. Asyik, kusyuk, leka .. dibuai ayat-ayat cinta yang power. Feeling habis!! Hehehe.

Sekarang dah jadi trend kisah dalam novel diadaptasi ke layar TV untuk tontonan kita semua dan terbaru sekarang ialah Adam dan Hawa karya Aisya Sofea. I have been reading Aisya Sofea's book since many years ago. Kau Untukku, Adam dan Hawa, Cinta Pertama, Sehangat Asmara .. dan bermacam lagi. Semua i dah baca. Novel-novel lain Kasih Yang Suci, Ombak Rindu, Tak Seindah Impian, Arca Kasih dan banyak lagi lah yang i layan. Bila dah terbiasa baca Novel .. tak tau la kenapa bila dikaca TV macam tak boleh feel. Kalau korang nak lebih feel, instead of just watching it on TV, why not u beli Novel ni sekali? Yang Edisi Terbaru lagi best .. Aaron Aziz jadi cover. Kot la dengan adanya Aaron Aziz jadi cover korang boleh 'feel' lebih sikit, kannn. Hihihi. 

8 comments:

pinky said...

KC...sy pun ada... mmg minat giler dgn karya Aisya Sofea ni...

Azian Elias said...

akak kan kalau boleh tak nak baca. once start baca macam u gak. tak leh buat benda lain.. haru nanti.. heee

Mon MonaLea said...

betul tu sebab dah baca novel, siap hafal dialog , bila tengok kat tv mana yg tak sama mcm tak feel ...

Daddy Ziyyad said...

saya tak pernah minat baca novel, kalau baca, baru 1st page dah ngantuk! ~ ha ha

Chekgu Azrine said...

baca novel lg best btul citer adam dan hawa ni..uhuhu

Peri PiA said...

love novel.yeyyyy

~~zana@pb~~ said...

Akk tak cukup masa baca novel, bila tinggal mmg susah nk sambung..huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

saya pun suka gak aisya sofea. byk gak himpunan novel dia yg saya dah baca, mmg best. kau utkku tu pun best