Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Raya. Raya. Raya.

Sudah separuh perjalanan Syawal. Warga kota masih galak berhari raya dgn Open House di sini sana. Tak cukup dengan tu, ada jugak yang ambil peluang untuk berkenduri kendara. Hai la Syawal ... Meriah betul Syawal ye.

Buat Misz-ella, hanya buat setakat terdaya. Terima kasih buat yang sudi datang. Berseri rumah Misz-ella dgn senda gurau gelak ketawa kawan-kawan semua. Buat yang mengundang tapi Misz-ella tak datang, maafkan saya. Kalau boleh nak pergi semua tapi nak buat camna ... badan Misz-ella tak boleh dipotong dua atau tiga.  Maaf ... maaf ... dan maaf sekali lagi.

By the way, how is your long weekend? Misz-ella penuh dan padat dengan aktiviti. Dengan famili, dengan adik beradik, dgn kwn-kwn baik ... Misz-ella cuba 'balance' kan semua. Whatever you do, i really hope you enjoy it, friends.

4 comments:

laskar pelangi said...

tak wish selamat hari raya lg kat kakchik.hehe
selamat hari raya kak..kalau ada salah silap,pelangi nk mintak maaf =)

takecare:)

Chekgu Azrine said...

dok umh je sis..n enjoy myself g cuci mata di pasar pg je..ada jmputab open house but smua jauh2..husbnd outstation..

Alinaclover Premium Beautiful said...

selamat hari raya kc

Mooniqueen said...

Selamat hari raya KC.. Raya minggu ni MQ balik ke kampung lagi sebab FIL admitted...