Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pukul 1:20 pagi

Pukul 1:20 pagi - aku masih belum tidur lagi.
Duhai mata ... Sila la beri kerjasama.  Beberapa jam lagi nak pegi kerja.  HewHewHew .. acaner ni?

Arini korang tak keja, kan.
Owh .. Ok.  Selamat Ber Off Day. Kita kerja.
Sangat tak best bekerja while you all rilek-rilek, ok.
*Jeles*

By the way .. semalam kuar dengan Pinky.
Abg depan jeling-jeling ..
Pasal kita 'boria' ke ... Ismayanti?
Tak plan pun .. tetiba sedondon.

  • Owhhh .. Ok.  Got to go.  Mana minyak angin ni?  Mahu sapu di kelopak mata.  Kejam sungguh Misz-ella, kan.  Apa nak buat ... mahu paksa mata tidur.  Bye korang.  Good morning

7 comments:

Cik Ila said...

Akak..muka muda remaja..apa petua? ;)

pinky said...

huhuhu....smlm tido awal.... lepas mop lantai bilik, basuh baju (handwash), mandi, ngadap laptop jap....pas tu terbongkam...hehehhee....jeles tak KC??? kol 10.30 dah membuta...kihkihkihkih....

deno said...

takleh tido kak? deno kat spital ni kul 10 dah sampai ke bulan... hehe

Chekgu Azrine said...

happy weekend kak cik ella.

laskar pelangi said...

selamat berhujung minggu ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

seksa ooo kalo pukul 1.20 pagi pun tak tido lg. mesti bgn esok pagi sakit kepala

azieazah said...

Memang ada masa-masa yg kita akan tak mengantuk dan berjaga sampai lewat malam. Takleh nak paksa dah. Tapi jangan diamalkan.

Kak Azie pernah macam tu, Kak Azie ikut jer mata nak lelap kul berapa pun. Kak Azie tengok la tv ker, online ker....