Renovation In Progress

Wednesday, November 14, 2012

Tetiba rumah Misz-ella berwajah baru, kan. Sebenarnya dah lama nak buat kerja-kerja 'upgrading' di Blog kecil ini. Masalahnya masa. Nak arrange balik Blog List, nak buat header baru, nak buat  layout baru .. macam-macam nak buat tapi alahaiiii .. belum punya masa.

Hari tu masa godek-godek .. maka dapat la Header dan Layout Blog seperti di atas ni which me myself is not very happy.  I tak suka the Header. I want something else.  I told my friend .. i did something and i lost my old header and design. I shouldn't press the SAVE button. I thot i could get the old one back but unfortunately ... hilang terus dia begitu sahaja. Hmmmm .. sedih dan kecewa. Tapi tak pe .. i'm trying to do something else now. Harap-harap berjaya. Minggu depan baru siap rasanya. Even its under renovation, its still open for my beloved readers.  Buat masa ni .. bersyukur lah Wahai Ella dengan apa yang ada.

Moral of the story ... Lain kali Hati-hati.

Selamat Tahun Baru Hijrah, Kawan-kawan. Moga tahun baru ini lebih bermakna buat kita semua.  InsyaAllah.  Amin.

You Might Also Like

3 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail