Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hello India

Hai ..  Gd morning Readers.  Selamat Minggu Baru.  I'm away.  Very far away .. hujung minggu ni baru balik.  Awal minggu depan baru 'touch KLIA.  Surprisingly, orang kat sini lawa-lawa, putih-putih, bahasa dorang Indah dan orangnya baik-baik. 

Hai India.  Namaskar.  Mera nam Misz-ella.  Percaya tak orang kat sini putih-putih macam Misz-ella? Bahasa dorang manis dan best.  Sume cakap Hindustan kat sini.  Ramai ensem-ensem kauu ... rasa nak 'kidnap' satu bawak balik. Tehehehe.  Airport New Delhi besar sangat .. sama standard KLIA.  Cantik sangat ..  modern contemporary tapi ciri-ciri tradisional dan budaya masih dijaga.



Memperkenalkan budaya sebaik kaki melangkah ke New Delhi .. di sebelah Utara India ni.  Tengok pintu toilet tu .. tengok Imigresen. Cantik dan kreatif, kan.  Setakat ni semua disini sangat best.  Makan sedap, shopping best .. orang sini panggil i Ella Mukherjee.  They say i look like them.  Wahhh kauuu ... bangga siot sebab orang-orang India Utara ni putih-putih dan cantik .. lenggok bahasa dorang sangat halus dan best .. macam tengok drama Hindusran 'live' pulak i.  Jaipur sangat cantik dan best.  Nanti i cerita panjang lebar ok .. nak tidor jap sebelum kaki melangkah ke Taj Mahal beberapa jam lagi. Byee.

Ehh jappp .. nah 1 pose for you. Ok bye. Ni betul-betul Bye. BYEE.






7 comments:

Kakcik said...

Seronoknyaaaa....

:: idzwa :: said...

amboiii cantik nyer gambar yg last tu :)

PakcikLie PCL said...

wahh best , ..cari sari Ori dari India ke KC ?

Ita Rossi said...

hai..ke india cari kain sari pulak ke?

Kniedaz said...

jauhnya KC berjalan..have a safe journey..nanti cerita kat kami ya...

!eNa PnG said...

hum to hame se churallo...wah bestya kak cik p india... teringin jugak nak jejak kaki kat sana borong sari.. hehehe


happy holiday !

kakyon said...

Diam2 ella dah sampai india. Bmyk shopping..