Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Borong English Cotton Batch ke 3

Hai Readers.  Selamat Hari Isnin.  Minggu baru di bulan baru .. hurmmmm .. sikit lagi nak Ramadhan dah kita. Korang mesti dah 'excited', kan .. dah bertema-tema warna semua, kan. Misz-ella apa pun tak da lagi. Biasa nya memang camtu .. every year mood/feeling nak berhari raya memang lambat nak masuk dalam diri ni.  Tunggu la lagi seminggu nak raya .. masa tu baru kalut pi beli Baju Melayu, cari Baju kurung semua.  Awal-awal tak beringat .. padan lah muka i, kan. Tehehe.

OK .. seperti yang dijanjikan minggu lepas .. harini Misz-ella nak 'Show-off' Cotton cantik keluaran Grand Cotton Enterprise .. terbaru .. Fresh-fresh masih berbau kapal laut lagi. 

Jangan risau raya dah dekat kerana Cotton ni biasanya orang guna/pakai sepanjang tahun .. bukan raya je. Even Misz-ella sendiri pun dah letak tepi 2, 3 pasang tapi off course siapnya nanti adalah 2 minggu lepas Raya.  Tak kesah .. orang KL raya sebulan .. kadang sampai habis bulan Syawal pun ada Open House lagi, kan.

Ok-Ok .. dah tak nak bebel dah. Nanti kalau Misz-ella start bercerita tak leh nak berhenti. Siannn korang kena dengar bebelan tah apa-apa i. Tehehe.






Design-design yang berkaki.  Ada bunga di atas dan di bawah. Tengah-tengah kosong. Lawa ni kalau buat Jubah or Maxi. Buat Baju Pahang off course meletop, kan.

Untuk 'design' yang ni ada satu perkataan sahaja ~ TERGODA!!! Sumpah tergoda tengok kaler-kaler dia .. Purple, Light Pink, Shocking Pink, Biru Firus dan Merah-Oren. Ya Ampunnnn .. kaler dia lawa-lawa lah.


Sapa suka warna dan corak lembut boleh layan yang camni ..


Luxury Design ~ Nampak mahal dan lawa bila dah jadi baju nanti.

Warna Gelap. Ramai oooo yang suka kaler camni


Parsley Forever

Pakai baju bunga-bunga jom

Fancy design. Buat gaun anak lawa ni.


Parsley ni ramai peminat, kan.

If i pilih, i akan pilih no. 60. Nampak 'grand' sangat. Tapi pepel dan pink tu pun lawa.

Sumpah tergoda dengan warna-warna 'striking' camni. Lawau!!

Striking tapi lembut  ...  Gitu la personaliti dia.

Parsley lagi - My choice is no 70

Corak Abstrak - Lawaaaaaaa sangat

Motif Batik.  Ramai customer Misz-ella ambik corak camni. Nak pakai di hari wajib batik katanya.


Design lama .. tapi masih ada kerana tinggi permintaannya. 'Sweet', kan.


Lagi-lagi Parsley

Parsley lagi. Yang ni unik lah.

Bunga ni kan, kita buat gaun budak atau jubah kembang bawah. Cantik.

Yang 'everlasting design' ni kita buat blouse berbutang depan pun ok. Selesa pakai musim-musim Raya nanti, kan.

Merah yang menawan.


Pun lawa-lawa, kan.


So kawan-kawan semua, sapa nak sila Whatsapp 016-6223138 dengan segera or email kakchik_ella@yahoo.com supaya Cotton cantik ini dapat korang miliki. Jom. Jom. Jom. Bye.

5 comments:

Irfa said...

siyes sume cantik
adoi la

idzwa kamaruddin said...

cantik!

Rai Ourkizuna said...

ya allah kak.. cantik cantiknya.. gerammm..

IFA Athirah said...

banyaknyeeee.beli semua ni ke? betol ke ni? ^0^

Hanny Abdullah said...

Rambang mata tengok..sampai tak tahu mana satu yang minat..:)