Bila adik manis datang bertandang

Wednesday, August 29, 2012

Kecoh sekejap rumah bila adik-adik GHMB beraya di rumah kita ... dgn ragam anak-anak turun naik tangga .. main tarik tali .. pastu tengah-tengah main tetiba Aiman cakap ... Haaaa .. dah ada yang menangis .. lalu berkejaranlah ibu-ibu muda ini menjengok sambil dalam hati berkata ..."anak aku ke yang nangis tu" *hihi* Riuh jugak rumah dgn gelak ketawa senda gurau ibu-ibu muda dan gorgeous ni. Weeee .. meriah. Cantek kan gambar Candid ni. Natural dan cun.

Amy, Cath, Fiza, Shilla, Siti dan Maz .. Mekaseh datang rumah KC. Mohon ampun maaf andai ada kekurangan di sana sini. Terharu bila adik-adik manis ni salam cium tangan kita sebelum pulang. Almaklum ler  .. Misz-Ella paling 'senior' disini. Auwwww .. dah tua. Hihihi.

Ini bukan juadah diaorang tapi hidangan hari Isnin malam untuk Keluarga Razman *bestfriend Aiman* yang datang beraya. Kari Ayam, Ikan Berlada, Kubis Goreng. Check In dapor 6:45 petang .. before 8 everything done. Indahnya Syawal bila kita raikan dengan mengunjungi sahabat handai saudara mara, kan. Untuk Misz-Ella .. tiada istilah Open House tapi kalau ada yang sms atau telefon mahu datang .. Misz-Ella jawab .. Datang la. Its my pleasure to receive you as my guest. Datang dengan niat yang baik .. Misz-Ella sambut dengan hati yang terbuka. InsyaAllah.


*Foto ihsan FB GHMB* Tq for uploading the photos, adik-adik*
You Might Also Like

11 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail