Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Makan besar

Set Ikan Siakap 3 Rasa, Telo Dadar, Kailan Ikan Masin, Tomyam Campur, Teh O Ais 2, Nasi Putih 2 - Rm35.  Alkisahnya, set ni kami makan berlima.


Kita 'Add-On' Sate Ayam 20, Sate Daging 20

Our Big Dinner that night.  Pas makan kenyang.  Masing-masing tepuk perut yang ketat dan sendat.  Masa menyuap ke mulut ke main laju, bila dah kekenyangan baru sedar ... Uiiii makaihhhh .. banyaknya kita makan.  Kalau timbang sure naik sekilo dua ni.   Ini baru betul-betul kerana mulut badan binasa, kan. Hahaha




13 comments:

ct cheery said...

klu cheery satay punya pasai snggup puasa 2 hari lepas tu..wahahaha

JaSSNaNi said...

satay... sedapnya nak nak..
nanti weekend nak makan satay willy lah..

JunAina said...

KC sesekali makan besar apa salahnya kalau selalu2 mau tiongggg penimbang nanti.

eee said...

kak cik.... kat mana ni? sedaps lah

eee said...

kak cik... kat mana ni?

faraherda.razalan said...

Mkn kat ne tu KC? Murahnye???????

el said...

sib bek dah kenyang kc..lau x menceycey lidah ni terliur haha

Chekgu Azrine said...

Ohh..sis..nk sgt mkn satay...sedap!!

Eye_nee said...

DJJHK kat mana ni sis.. set tu mcm sangat berbaloi sgttt..kalau dekat2 area Sg. Buloh atau saujana..boleh terjah ni....

Tina Othman said...

Bestnya

Kc bila kita nak mkn kat kedai tomyam murah tu

Ainul said...

sedapnyer satay :)

Kesuma Angsana said...

mmg sedap & satay one of my feveret juga hehehe

kakinakl.com said...

nasib baik tak jelez tgk gambar satay tu..sebab semalam gi kenduri kawin dapat makan satay kat situ