Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Melenjan Diri

Misz-ella kan, suka melenjan diri berpenat-penat lepas tu bila malam, boommmm pengsan. Masa siang bukan main hebat, gi sini, gi sana, mata bukan main bulat, tenaga 'power' gila, mata jangan harap la nak pejam kalau siang .. bila malam datang, masa untuk merehatkan minda dan merebahkan badan, masa tu baru terasa fuhhhh .. penatnya.  Masa ni paling best, letak je kepala, pejam. Tapi ada gak masa letak kepala, takmo pejam,  nak pulak bila balik dari aerodance.  Orang lain lepas exercise penat, den terbalik .. badan segar, minda pun fresh gila, so susahnya mau pujuk mata supaya tidur ye.  Kadang-kadang pukul 2, 3 pagi baru bisa pejam.  Hmmm .. nasib badan.







1 comments:

diana said...

tidur pun nyenyk.bila bangun segar je kan kakchik..kita ni je..siang melenjan dengan anak..malam nak tidur pun tak nyenyak..hhahah..sabar je la..