Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

'Dating' Mak Dara di Restoran Only Mee


Mak Dara Pertama - Yana Nak Cerita.

Chicken Blackpper. Oooooo .. sedap sangat menda nih. 
Yang ni Misz-ella punya. 

Chicken Tomyam.- Served with White Rice panas-panas. UIshhh .. pedas berapi.  Yana order ni.

Dan 'dating' kami diserikan oleh girlfrenku Si Pinky @ Ismayanti Bedak Sejuk yang tetiba cakap Nak Joinnnnnn. Ha cepat. I dah on the way.  See you at Only Mee. Zassss lelaju dia sampai. Minah ni jangan bagi pegang steering .. kang dari Bismillah sampai Khatam kita dalam perjalanan tu kang sebab dia 'drive very the laju'.  Short date sebab lepas tu dua orang Mak Dara tu kena masuk kerja.  Misz-ella pulak sambung jalan-jalan.  I keja sendiri tak report kat sesiapa sukatik la nak gi mana, kan.

Hepi dapat jumpa Yana sebab kepulangan Misz-ella adalah berserta RM 3 angka dari dia.  Dia pun hepi jumpa Misz-ella sebab dia pulang bawak batu permata tapi sayang, barang i ada lagi yang tertinggal dalam kereta dia.  Hepi dapat jumpa si Pinky sebab even kitorang setaman, tersangat la susah nak jumpa dia.  Naik pangkat, naik gaji, bertambah responsibility .. begitulah kekdahnya kehidupan si Pinky sekarang ni. Busy. Busy. Busy. Siang malam dia busy. Geram je Misz-ella kat dia. Ehh .. Dasar mau attention la sangat i ni, kan. Hahaha.

Kesimpulannya, makan kat Only Mee sangat sedap. Bukan Mee je dia ada nasik jugak macam yang kitorang makan tu.  Dihidang dalam bekas kayu yang panas, nasik kat bawah, lauk kat atas. Fuhhh .. Fuhhh .. Fuhhh .. nak makan tiup dulu. OK, lepas ni boleh repeat.  Yang kitorang makan ni di SACC Mall.  Nak tau kat mana lagi Restoran ni ada sila tanya Encik Gugel ye. OK Dah. Tenkiu baca. Byeeeee.









3 comments:

Kniedaz said...

seronoknya keluar makan dengan kawan2...macam sedap je KC...

diana said...

sedapnya kakchik..lagi2 makan dengan orang yang kita sayang..:)

alin marlini said...

nampak sedap je and menarik sangat mangkuk dia