Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Super Bizi Week

Sorry for not writing. Sekarang pun masih letih dan bizi tapi rindu. Rindu sangat-sangat nak meluah rasa di Blog ini.  Sambil melepas lelah, sambil jari-jari halus mengetuk keyboard Samsung ini.

Dari Isnin sampai ke Ahad, tak da sehari pun Misz-ella berehat. Tiap hari ada urusan, tiap hari ada hal.  Bank Merah Putih, bank Hitam Kuning, Pejabat Kerajaan,  Sekolah Tahfiz, Kedai Emas, Tanah Tinggi dan Kedai Kopi semuanya Misz-ella pergi minggu ni.

Dalam hidup kita, ada berita sedih, ada berita gembira.  Alhamdulillah untuk sebuah perjalanan kehidupan yang begitu indah. Bukan semua orang berpeluang untuk melalui pengalaman sebegini.  Allah Swt ada sebabnya tersendiri memilih kita.

Kalau ada izin dan restu Allah Swt, Misz-ella akan buat sesuatu yang baru. To be exact - expanding. Bagai diatur buat kita, peluang datang tanpa kita duga. Moga langkah ini diberkati Allah Swt.  OK. Tak nak cerita banyak-banyak lagi dah sebab nanti tak 'surprise'. 

Till then, keep on reading cos i have a lot to write.  Ada banyak benda nak kongsi, ada banyak kenangan hari tua nak tulis kat sini. Tapi nanti-nanti, sebab sekarang i need to rest and re-charge. Esok, 10/2 nak bangun pagi and travel lagi. Mudah-mudahan Misz-ella kuat. In Sha Allah. Amin.

1 comments:

Scarlett O'Hara said...

It's ok.Rest first.But don't forget to continue because I like your style of writing.