Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Restoran Kari Kepala Ikan SG, Gombak

Hai Readers ..

Jom tengok Kari Kepala Ikan. I'm sure ramai peminat Kari Kepala Ikan. This time I went to Restoran Kari Kepala Ikan SG di Taman Sri Gombak.

Anyway, its not my first time here. Sila baca Entry dulu-dulu jugak ye. Klik http://misz-ella.blogspot.my/2012/10/restoran-kari-kepala-ikan-sg.html


Kari Kepala Ikan saiz kecil. Katanya kecil tapi sebenarnya boleh la tahan besar. To be honest, I lebih suka Kari Kepala Ikan di E&O. 


Sotong Goreng dan Udang Goreng Tepung
Udang Goreng Tepung sangat rangup dan sedap dimakan begitu sahaja. Janggut sotong tu memang sangat sedap = Happy Tummy!


Ayam Pandan
Rasanya seperti sudah boleh dijangka. So .. SEDAP lah, kan. 


Kailan Sos Tiram dan Tahu Thai
Rasanya Misz-ella tak perlu cerita banyak tentang ke dua-dua sayuran ni sebab mesti u alls dah boleh jangka rasanya tapi dari dua-dua jenis sayuran ni, my heart goes to Tahu Thai. Memang feveret Misz-ella dari dulu lagi.

So sapa-sapa yang berdekatan dengan Sri Gombak, boleh la cuba makan di sini.

Alamat Restoran :-
10-12 Jalan SG 1/8, Taman Sri Gombak, Batu Caves, 68100 

1 comments:

Mama Zharfan said...

kdg2 i mkn kat sini gak :) suka kari ikan and udg tepung tu :)