Wednesday, March 21, 2012

Cuti Khas Untuk Rakyat Malaysia

Just nak bagitau .. buat sesiapa yang belum tau .. 11hb April ni adalah Cuti Khas untuk rakyat Malaysia walaupun tidak bertanda merah di dalam Kalender Kuda kita.

Cuti Khas sempena Pertabalan Yang Dipertuan Agong adalah pada 11hb April 2012 bersamaan dengan hari Rabu. Kalaulah jatuh pada hari Isnin .. boleh kita 'plan' bercuti lagi. Hihihi. Alaaa .. I kan susah dapat cuti .. walaupun sehari sangat berharga for me. OK dah .. nak plan 'something for that day' lah. Meeting somebody maybe? Tengoklah nanti. Yang pastinya bakal memanfaatkan cuti sehari yang bermakna itu dengan sebaiknya nanti.

17 comments:

kakcik said...

Kakcik rasa ramai juga yang terlepas pandang pasal cuti 11/4 tu. :)

miloais milo said...

wah bagus...
i need that - sebab 10hb iols baru balik outstation
dapat rehat sehari - ok dah tu
ekekekeke

YAYA AZURA said...

baru tau ni kakchik..
terus mark dlm kalendar..tq tq

YAYA AZURA said...

baru tau ni kakchik..
terus mark dlm kalendar..tq tq

Huda said...

saya dah tau cuti 11 april ni, ermm, dok rumah jelah sebab tengah minggu kan.

munna said...

munna baru je calit kat kalendar ..takut terlupa

alinac lover said...

best tu cuti!

Nini D.. said...

ye ke kak?..tak tau pon :)

Mama Ema said...

pejabat ema nyaris nak buat kursus tarikh tu..dah hantar surat pun..last2 kena hantar surat pembatalan dan hantar surat tarikh baru..

Chekgu Azrine said...

tq sbb bgthu.. saya sndiri terlepas pandang sis KC..hehehe

Cik Bambam said...

dah tick kat kalendar awal2 dah.. heheheh

C i k P i p i T e m b a m said...

serius ke ? wahh best2 ! hahaha

Mak Wardah said...

Hepi akak kc

yana halim said...

samalah kita....nak plan something. Satu hari cuti adalah amat berharga...

yana halim said...

samalah kita....nak plan something. Satu hari cuti adalah amat berharga...

Anonymous said...

wah kc, cuti nak dating dengan sapa tu? siapalah agaknya yg bernasib baik tu....

Izan Ishak said...

walaupun sehari je... sangat berharga utk spent time bersama yg tersayang kan.