Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Target

Target!!

Dalam hidup, mesti kita awal-awal lagi dah set "target", kan. Lets say .. When u are 20's .. mesti masa ni kita dah pasang impian by the time i'm 30 .. i dah macam ni. Ada tak? Ada tak korang set target? Ke tak da? Korang 'follow the flow' sahaja?

As for me, certain things in my life i set target awal-awal. Ada satu benda tu kan, i'm approaching my target soon .. beberapa bulan lagi dari sekarang. And i'm so nervous. Ada masanya rasa mental tak ready .. ada masanya rasa OK .. dah ready. Oh Myyy .... kuatkan lah hati dan tekadku agar impian dan target tu tercapai. InsyaAllah. Amin.

8 comments:

Kakcik Seroja said...

Semoga Allah tetapkan hati Ella untuk mencapai impian yang baik itu. InsyaAllah.

Unknown said...

moga tercapai ye kakchik...

faraherda.razalan said...

Ada target. Tapi sy go slow. Maybe long term plan. Tak mo jdk mcm hangat2 taik ayam.

=D

munna said...

SEMOGA TARGET KC TERCAPAI....

Dr K said...

ada target..dan harapnya target saya yang satu ni tercapai lah bila masuk tahun 2013..ekekekeke

Anaasuria said...

i lak neves ngan target tu.. apa ekk.. hihi..

Sheherazade said...

Amin

Unknown said...

yong target mcm tu!