Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Steaming Lunch

When suddenly one of my Makan Geng mentioned jom kita steaming during lunch, kita pun jommm. Akak bab makan-makan 'laju jer'. So Cik Fiza telah 'volunteer' untuk beli barang itu ini. Kitorang yang lain-lain?? Menunggu dan menanti dengan Teruja!!


Geng Makans


Bakal 'mangsa' kami semua




Alhamdulillah for another Quality Time spend with kesayangan. 1 hour yang mesra dan penuh dengan gelak ketawa sehingga menitis airmata bahagia. Fiza, Lyn dan Kak Senah .. aku sayang korang ketat-ketat. Muahhh..



6 comments:

miloais milo said...

best banget bleh ber-stimbot kat opis...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Love steamboat...kat opis pun mcm menarik nih...leleh...

Melati Qistyna's Mummy said...

Bersteaming kat opis ke kc? Heee

Tina Othman said...

fuyoo bestnya

Alin Marlini said...

cayalah kak chik..kat opis leh makan steamboot

MamaYatie said...

steaming kat opis ker KC?wow..bestnya...