Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Roda hidup


Photo Google

Life ~ sometimes kita kat atas, at times kita kat bawah
But doesn't matter how down you are ,, life must go on.
Teruskan perjalanan. Redah tiap onak dan duri
If u stuck in between the journey .. review Chapter by Chapter
Delete whatever not necessary
Take a wise decision
Choose a right track
And walk away with pride.

8 comments:

kakcik said...

Bila roda itu pancit, mungkin masanya untuk kita merenung kembali di mana salah dan silap. :)

miloais milo said...

kakcik.... kalo pancti bawka gi kedai tampal aje kak...
ekekekek...

kakchik - thanks - motivational sangat2...

Ibu Darwisy said...

pastu yg kat recycle bin tu kasi clear kan KC..tenang hidup..

Melati Qistyna's Mummy said...

Sungguh suke n3 kc nie, bila Kita di atas, pndg2 la yg di bwh, smg Kita menghargai nikmatNya n x riak....

Pok Amai-Amai said...

Dulu sy pnh give up nak teruskan perjalanan. Roda sy tu mcm tak ckp angin. Nak pam kasi masuk angin pun tak larat....

Tapi cite dululah. Biala da sumting yg bt sy down....skg tak lagi.

=D

h4ni3 said...

setuju!
atas ke, bawah ke, pasti ada hikmahnya :)

kasihibu said...

semua kita pernah mengalaminya kan, adakala di atas, adakala di bawah
dugaan hiduplah namanya

Alin Marlini said...

pusing kanan pusing kiri dunia ttp begitu