Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Menarik .. Tertarik

Semalam bincang satu topik " Menarik dan Tertarik" dengan kawan. 

Kata kawan saya, Karakter A ialah Manusia yang mempunyai daya tarikan semulajadi. Means .. dia tak buat apa-apa .. orang tengok dia terus tertarik. Macam ada magnet kot orang-orang kategori ini?

Karakter B pula ialah mereka yang suka menarik perhatian orang. Means .. dia kena buat sesuatu untuk menarik perhatian orang so that people give attention to him or her. Haihh .. macam-macam..

Bila difikir-fikirkan balik, rasanya i have written about this di sini.

BTW, buat Oja yang menegur saya malam semalam .. Hai Oja. Nice Meeting you. Sorry kalau tak cukup mesra sebab Kak Ella sebenarnya terkedu dan terkelu sebab disapa "peminat" dengan tiba-tiba. I tetiba perasan artis u. Hahahaha .. tak sudah-sudah perasan!!!

8 comments:

shark said...

shark tergolong lam kategori B kot..
bdn shark xdek magnet nk tarik org nie:)

MamaYatie said...

betul la KC..selalu jumpa org dari both category...kdg2 kalo kesian juga hak kategori A tu, dah mcm public figure..semua org nak perati,nak komplen...haihh

Mama Ema said...

betul tu KC.... yg tak buat apa-apa depan mata tgk diluar dah rasa tarikannya..ishh, bahaya punya statement ni..

Tina Othman said...

untungnya jika kita ada tarikan tersendiri kan kc, anugerah allah tu

tapi kalau ramai sangat yg tertarik, payah juga hihi

Mamaleesya said...

kak ella yg mar kenal memang humble, tak payah kita nak tegur dulu. Mar ni pulak suka orang tegur dulu, kalo orang tak kenal depa kata mar sombong. Hehehe sebenarnya pemalu ;)

Mak Lagenda said...

Mak tatau la plak mak ni kategori yg mana 1. 2-2 pun bukan kot..

Melati Qistyna's Mummy said...

Abby kategori yg ke 3 kot, #eh

Anonymous said...

kadang2 orang akan terperasan dia dlm kategori A, itu yg jadi haru tu.....