Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Adnan Sempit 2 dan Kopi

Apa kena mengena Adnan Sempit dan Kopi? OK. Related nya ialah pas tengok Adnan Sempit 2 kita gi minum kopi. Tu je. Hihi.


Buat yang merancang nak tengok Adnan Sempit 2 hujung minggu ni, meh kita nak bagitau .. cerita tu tersangatlah kelakar tahap tak logik tapi tetap menghiburkan. Kita boleh dengar dengan jelas 1 panggung gelak "kahkahkah" walaupun kita ada masanya nak terlelap sebab pkl 2 pagi aritu baru tido. Kesian kat Adnan bila bakal FIL dia suruh dia jadi org Korporat. Dia mana la ada duit nak belajar main golf, nak belajar bahasa Inggeris, nak belajar memandu .. so dia belajar dengan kawan-kawan yang IQ nya atas sikit la dari dia. Boleh la layan cerita ni kalau korang nak release stress dan hepi kan diri. Kalau cari logik jgn tengok cerita ni, gi tonton dokumentari. Hihi.



Layan Nescafe panas lepas habis Adnan Sempit 2. Kita baru tau yang kat The Curve ni ada Food Court rupanya. Nama je tempat lepak favorite tapi ????? Sian ko Ella. Hihihi. Ok la Food Court dia .. bersih tapi orang tak ramai. Al maklum ler .. kat bawah tu lagi meriah. 


13 comments:

Tina Othman said...

tina ni lg kesian, ikea & ikano selalu pergi, curve tak sampai lagi padahal seberang jalan je pun hehe

Izan Ishak said...

izan lagilah kesian KC. tak pernah pun sampai sana... huhu...

POSH76 said...

tunggu adnan sempit kat tv jela hehe

Azizah a.k.a N.a.z said...

ramai kate citer tu klakar giler..
nak tgk jugak.. (sbenarnya nak tgk SAM berlakon jer..)

Pok Amai-Amai said...

KC, sy pnh tgk Adnan Sempit yg 1st tp kat TV je. Sy lgsg tak rs nak gelak. Kenape eh? Huhuhuhu!

Takpe, jom tgk cite local utk sapot local industri filem kite. Heheheheh!

faugee85 said...

best ek??tgu kuar kat malaymovie aje la KC...HUHUHU

faugee85 said...

best ye KC cite 2??nti sy nak tgk gak,tp tgu kuar kat malaymovie je la...huhuhu

Melati Qistyna's Mummy said...

Hb Ada gak ajak p tgk, tp xtau la nak p bila, esok Ada PIBG lak...haihh

Queenie said...

akak mmg akan makan kat foodcourt tu jer la...kat bawah meragukan hehehe...

ada satu stall (? hehe) kat atas tu, dia punya lontong betul2 mcm singapore style and asam laksa dia kaw2 siap ngan petisnya sekali... cuma tak larat nak habiskan sbb mangkuk nya memasing sebesar besen nasi umah akak hahaha....

Anonymous said...

tak sangka jugak eh kc boleh makan kat foodcourt, tak rasa kekok ke?..

kakchik@ella said...

@Tina, jom dating kat sana. KC belanja. hihi.

kakchik@ella said...

@Anonymous, kc oke je mana2. Janji bersih dan selamat.

Peri PiA said...

dah lame xterjah sane ;D,pia lagi la xtau wujud nya f.court tu hihi