Friday, March 23, 2012

Kaki Sopink

Kaki sopink memang camni, kan. Asyik la beli itu ini mengempiskan dompet sambil kumpul point sana sini pastu diberi ganjaran Rebate Voucher atas kesetiaan berbelanja di tempat yang sama (for registered Loyal Customer only). Tapi as times goes by, seiring dengan peningkatan usia dan kematangan tahap pemikiran*chewahhh* urusan berbelanja benda-benda tak berfaedah telah berjaya saya kurangkan. Kecuali makan-makan dan makanan, the rest i have learn to say No. Saya mahu berbelanja dengan bijak dan berhemah. Lagipun, apa sangat la baju-baju kat Dept Store tu sedangkan baju-baju dlm Wardrobe ku masih elok dan molek lagi. Yang dicarry forward dari zaman anak dara pun buleh pakai lagi tauuu. 

Wiken ni nak gi redeem Rebate voucher berjumlah RM110. Bakal gunakan budget itu untuk beli barang-barang yg i sayang nak keluarkan sendiri punya wang. Hahaha. Apakah? 

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

best kalau kumpul point/rebates/voucher ni...yg paling selalu saya dpt ialah voucher tesco..ekekeke

-gedek! said...

boleh dicarry forward?

uncle semua dah kena lupus! haha

Izan Ishak said...

banyak juga tu kc...boleh beli apa yg diidamkan...

Natasya Naslin said...

waaa... best2 .. bnyk tu rm110 =p

selamat bershopinx .. hehe

miloais milo said...

dulu2 pun - iols camni gak...
tapi lama2 bila dah makin tua ni...
jarang dah buat pe'el soping tak sedor diri ni...
hik hik hik

kakyon said...

lama dh tak sopink ke JJ.tengah nk mengembongkan poket buat projek..hehe

the puffy clouds said...

waahh i dah guna voucher juga..tp beli baju :)


Hey, Do you Love Bags?

~ Slingbag ~ shoulder bag ~ clutches ~ wristlet ~ Longchamp ~ Longchamp Backpack ~ Tote Bag ~ Doctor Bag ~ Womens Wallet ~
~ Slingbag ~ shoulder bag ~ clutches ~ wristlet ~ Longchamp ~ Longchamp Backpack ~ Tote Bag ~ Doctor Bag ~ Womens Wallet ~

and many more!!! Feel free to visit us at

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

all item below RM 50 ^.^

Chekgu Azrine said...

Wow kak kc.. nampak sangat kak KC maintan slim river erk.. hehehe

jeBateja said...

wow...apa kah barang tu....sila bgtaw....ahakz

Sharinginfoz said...

hari tu pun saya ada redeem tapi 60 aja...