Kaki Sopink

Friday, March 23, 2012

Kaki sopink memang camni, kan. Asyik la beli itu ini mengempiskan dompet sambil kumpul point sana sini pastu diberi ganjaran Rebate Voucher atas kesetiaan berbelanja di tempat yang sama (for registered Loyal Customer only). Tapi as times goes by, seiring dengan peningkatan usia dan kematangan tahap pemikiran*chewahhh* urusan berbelanja benda-benda tak berfaedah telah berjaya saya kurangkan. Kecuali makan-makan dan makanan, the rest i have learn to say No. Saya mahu berbelanja dengan bijak dan berhemah. Lagipun, apa sangat la baju-baju kat Dept Store tu sedangkan baju-baju dlm Wardrobe ku masih elok dan molek lagi. Yang dicarry forward dari zaman anak dara pun buleh pakai lagi tauuu. 

Wiken ni nak gi redeem Rebate voucher berjumlah RM110. Bakal gunakan budget itu untuk beli barang-barang yg i sayang nak keluarkan sendiri punya wang. Hahaha. Apakah? 

You Might Also Like

10 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here